[Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. (/Temat-Poradnik-oraz-nisza-Jak-zarabiac-duze-pieniadze-aktywna-praca-113796) |
RE: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. - autoshot38 - 16-05-2015 02:02 to w końcu zysk ze względu na wprawę czy zaplecze? RE: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. - EpicBlank - 16-05-2015 12:07 Cóż, potrzebna jest i wprawa i zaplecze. Wprawa by budować zaplecze ^^ Jednak wiem z własnego doświadczenia że już na samym początku można robić 10 zł na godzine. (A przypominam że robi się z tego zaplecze więc w kolejnych dniach i kolejnych godzinach będzie jeszcze więcej). Praca jest dość uczciwa i nie opiera się na spamie (chociaż to jedna z dróg). PRZYPOMINAM O KOLEJNEJ AKTUALIZACJI KTÓRA UKAŻĘ SIĘ W PONIEDZIAŁEK O 18.00. ORAZ O TYM ŻE KAŻDY KTO ZAKUPIŁ TEN PORADNIK DOSTANIE ZNIŻKĘ NA PORADNIK KTÓRY POJAWI SIĘ JUTRO LUB DZISIAJ (OKOŁO 20% ZNIŻKI). RE: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. - autoshot38 - 16-05-2015 16:00 W aktualizacji było +/- 30, dziś około 20 RE: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. - EpicBlank - 16-05-2015 17:04 Po prostu poniosłem większe koszta pieniężne niż przypuszczałem.. :_: RE: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. - lukaswu - 16-05-2015 20:16 Widzę, że ktoś kopiuje mój tekst w 100% stosując aktualizację na tym samym targecie. Może bez przesady co?? Wymyśl coś swojego ten ktoś... RE: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. - szyweg - 17-05-2015 21:46 Poradnik kupiłem 12 maja. Trochę pomyślałem, trochę przerobiłem, poszukałem botów Efekt: Konwersja nie poraża ale zawsze to coś Dziękuje zwrócił się z lekka nawiązka. Boty chodzą gdy tylko komputer włączony No i czekam na jutrzejszą aktualizację RE: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. - broofie - 17-05-2015 21:47 Jeszcze pare tygodni i nie bedzie co zbierac Bedzie tj na interii, wielki, duzy, czerwony napis ostrzegajacy przed wysylaniem SMS-ow. RE: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. - Dk2RR - 18-05-2015 08:31 @broofie Eee tam. Przecie cały czas ostrzegają i co? dalej ludzie wysyłają. RE: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. - wiosna2015 - 18-05-2015 09:58 Mnie wczoraj udało się osiągnąc konwersje aż 10% także wysyłają dalej RE: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. - EpicBlank - 18-05-2015 16:46 Uwaga, dzisiaj o 19 kolejna aktualizacja. Każdego chętnego zapraszam na moje gg lub pw |