![]() |
Dziennik z YouTube i inne itp itd - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik z YouTube i inne itp itd (/Temat-Dziennik-z-YouTube-i-inne-itp-itd-101593) |
RE: Dziennik z YouTube, PaidVerts itp itd - DreamCh - 11-03-2015 18:17 Usunąłem w tym momencie ten kanał i jak na tą chwilę reszta kont youtube nadal jest zablokowana. Czy to może zadziałać po jakimś czasie czy powinno od razu? Dzięki za odpowiedź. W Helpie znalazłem tylko coś takiego: "Możesz odzyskać możliwość zarabiania po sześciu miesiącach, jeśli wszystkie Twoje konta będą miały dobrą opinię. Pamiętaj, że usunięcie zablokowanych filmów nie musi spowodować przywrócenia możliwości zarabiania w YouTube. " RE: Dziennik z YouTube, PaidVerts itp itd - SurpriseYT - 12-03-2015 09:52 Nie! Adsense usunąć. Szkoda że tak szybko zadziałałeś bo można jeszcze ratować kanały po usunięciu Adsense. RE: Dziennik z YouTube, PaidVerts itp itd - DreamCh - 12-03-2015 17:30 Usunąłem tylko kanał na który była blokada ![]() ![]() RE: Dziennik z YouTube, PaidVerts itp itd - SurpriseYT - 12-03-2015 22:52 moja rada to poczekaj z Adsense (bo jednak cos tam nabiles kasy) i jezeli Ci nie wypłacą pieniędzy to usuń. Nie wiem czy jest możliwość odpięcia kanałów od Adsense, jeżeli ma złą opinie... ALE WIEM ![]() ![]() RE: Dziennik z YouTube, PaidVerts itp itd - WHIT3_PROBL3M - 13-03-2015 17:30 Poczekaj z tym ADSENSE! ^^ RE: Dziennik z YouTube, PaidVerts itp itd - tribler - 14-03-2015 20:16 Powodzenia w zarobkach ![]() RE: Dziennik z YouTube, PaidVerts itp itd - never1908 - 14-03-2015 20:37 Czesc. Szukam mentora do paidverts a widzialem ze chchcesz cos takiego oferowac. Moge wiedziec jakbys mi przekazal 1$ na start? Od razu mowie ze chce do tego podejsc profesjonalnie i zagniezdzic sie w 9 grupie, doladowalem sobie paypala zeby wyslac kase na pv a tu wylaczony paypal :/ Nie moge na pw pisac bo masz pelne, wiec tu napisalem. RE: Dziennik z YouTube, PaidVerts itp itd - dart - 15-03-2015 03:57 Autor tego dziennika będzie go jeszcze prowadzić? Bo nie ukrywam, że był jednym z lepszych na forum ![]() RE: Dziennik z YouTube, PaidVerts itp itd - fusek - 16-03-2015 09:48 przeliczylo juz Wam adsense za luty? RE: Dziennik z YouTube, PaidVerts itp itd - mojepole666 - 16-03-2015 11:43 tak 11 lutego doliczyło kase z yt |