Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Lead.Network (/Forum-Lead-Network-393) +--- Wątek: Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu (/Temat-Lead-Network-Wasze-Pytania-do-Ekipy-Serwisu-100925) |
RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - MateuszLaskowski - 27-03-2015 07:35 ważne ze angielski tam wszyscy go czają RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - uzyszkodnik - 27-03-2015 21:30 karczu, czy PG4 które się pojawia przy stawce 6.50zł ma jakiś głębszy sens? w sensie, bo jest tylko na 6.50zł a na wszystkich innych jest kod z prefixem. czy to rozwinięcie jakiegoś skrótu czy też miało nic nie znaczyć żeby nie budować negatywnych skojarzeń? pytam oczywiście z ciekawości, bo na moje zarobki na hotcashu to wpływu nie ma abstrachując od nazwy kodu, widzę że testowo przepinasz stawkę 6.50 na inny agregator? chcesz coś więcej o tym powiedzieć? RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Leaders - 27-03-2015 22:02 Kod ten nie ma żadnego głębszego sensu i rozwinięcia, jest on uniwersalny dla stawki 6.50 na większości programów W kwestii Agregatorów - jeżeli coś przepinamy, to tylko z powodów finansowych. Jeden płaci nam szybciej, drugi (ten od stawki 6.50 PLN i w/w prefixu) jakieś 30 dni później. Jeżeli więc któryś program generuje olbrzymi ruch na stawce 6.50, to przepinamy go na ten agregator, który płaci nam szybciej. Zabieg typowo finansowy, abyśmy mieli pokaźne rezerwy na Wasze wypłaty, które realizujemy Wam w większości nim sami otrzymamy za nie środki. RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - uzyszkodnik - 27-03-2015 22:12 (27-03-2015 22:02)Karcz-Provider napisał(a): Kod ten nie ma żadnego głębszego sensu i rozwinięcia, jest on uniwersalny dla stawki 6.50 na większości programów Dzięki. Po prostu zastanawiałem się nad tym kodem od strony marketingowej. Zmyślne nazwy serwisu MT to już w tym kraju standard (to tak swoją drogą) Po prostu myślałem nad twoim tokiem myślowym, z którego wyszło PG4 - równie dobrze mogło być FK7 skoro nie jest to rozwinięcie żadnego skrótu. RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - dixtel - 31-03-2015 11:14 Cześć, Jeżeli dodam raz plik np. na pobierzplik.net to we WSZYSTKICH programach na pliki doda mi się ten plik? RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Leaders - 31-03-2015 11:21 Cześć, tak. RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - leadmaster - 31-03-2015 13:12 Idzie coś wyciągnąć na programach z plikami lub filmami poza fejsbukiem? Czy fb to jedyna opłacalny portal do spamu? RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Leaders - 31-03-2015 14:00 Niektórzy mają z tych programów regularne zarobki Pliki i video to programy pod najbardziej wszechstronne zastosowanie. RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - gutek126p - 31-03-2015 14:19 Takie pytanie mam zlecając dziś ostatnią w tym miesiącu wypłatę (3) wyjdzie przelew jutro ? tak expressem ? RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Leaders - 31-03-2015 16:09 Nie ma sprawy |