![]() |
Dziennik Pracy PPI - Voldir, 4Colors, Misterzelek - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik Pracy PPI - Voldir, 4Colors, Misterzelek (/Temat-Dziennik-Pracy-PPI-Voldir-4Colors-Misterzelek-100754) |
RE: Dziennik Pracy PPI - Voldir & 4Colors - Voldir - 24-01-2015 21:23 @[4funsecond] Dzięki za miłe słowa. Taki dziennik prowadzony we 2 osoby fajnie motywuje nawzajem. @[misterzelek] To zacznij w końcu bo kopa w dupsko Ci zasadzę ![]() Tak żeby było ciekawiej i kolorowiej to wrzucam swój dzisiejszy projekt. Adres bloga oczywiście zamazany z wiadomych względów. Jak to widzicie? ![]() ![]() RE: Dziennik Pracy PPI - Voldir & 4Colors - misterzelek - 24-01-2015 21:31 ![]() ![]() Nawet nawet w czym robisz ? ![]() RE: Dziennik Pracy PPI - Voldir & 4Colors - Voldir - 24-01-2015 21:39 Robię w VB. Właśnie brakuje mi czegoś w tych projektach. Muszę faktycznie jakieś Skiny ściągnąć ![]() RE: Dziennik Pracy PPI - Voldir & 4Colors - misterzelek - 24-01-2015 21:45 Ja bym potrzebował osoby która by pomogła mi to ogarnąć bo ciężko a przykładowe bez skinów to takie robię mentor 4colors ![]() ![]() ![]() ![]() Costakeigo bo to pierwszy hack teraz jakieś mniejsze poprawki jeszcze do tego ... RE: Dziennik Pracy PPI - Voldir & 4Colors - Voldir - 24-01-2015 21:50 Ogólnie to całkiem spoko tylko button Generate Now dałbym wyżej troszkę razem z Progressbarem, tak żeby całe logo było widoczne. Dałbym przede wszystkim czarną czcionkę ale ogólnie fajnie ![]() Nie znam się za bardzo na blogach. Tylko to co czytam i tego co się uczę a Moja wiedza w tej chwili jest mała. Jeśli chodzi o SEO to dopiero raczkuję ale łączę bloga z YT i na Moich filmikach nie dość że na hacku jest adres bloga to jeszcze kieruję z nich ruch na bloga, dając link do posta. Dzisiaj ładnie 2 leady już wpadły prosto z bloga ![]() Wiele osób kopiuje filmiki na YT i dlatego dodaję adres swojego na hacka. Nawet w razie gdy ktoś to zrobi i wrzuci jako swój, to jest to też promocja dla Mojego bloga bo adres nadal będzie widoczny na hacku ![]() RE: Dziennik Pracy PPI - Voldir & 4Colors - Max998 - 24-01-2015 21:53 Oglądając takie dzienniki człowiek nabiera ochoty do działań. Życzę sukcesów. ![]() RE: Dziennik Pracy PPI - Voldir & 4Colors - 4funsecond - 24-01-2015 21:55 Dobra robota z tym drakensang. Piękny ![]() RE: Dziennik Pracy PPI - Voldir & 4Colors - misterzelek - 24-01-2015 21:59 [size=large] Dzień 1 No to tak coś o mnie ![]() - Mam na imię Michał mam 14 lat interesuję się zarabianiem w internecie coś koło 2 lat .... Moja przygoda zaczeła się oczywiście od buxów na których praktycznie nic nie zarobiłem potem mała przygoda w ppa pare $ wpadło , po ppa zainteresowałem się subskrybcjami sms na których już więcej wpadło myślę około z 500 zł Będzie ![]() ![]() Zapraszam do śledzenia Cele : - Zacząć zarabiać dziennie +3$ z ppi - Podszkolić się w programowaniu ... - Zarobić w następnym miesiącu 20$ ![]() - Dobrze wydać pieniądze - wyjścia z kolegami , Dodatki do smartfona , inne dupelere Co dziś zrobiłem : -2 Filmiki -2 Hack -Pozbierałem punkty na Addmefast i innej tego typu stronie -Promowałem Filmiki -Trochę się rozleniwiłem :/ Zarobione : 0,37$ Cel (Dniówka) : 0,37$/3$ Może dam radę ![]() Ja mam problem z blogiem bo nw jaki dobry szablon wybrać i jak dobrze go ogarnąć ![]() RE: Dziennik Pracy PPI - Voldir & 4Colors - Voldir - 24-01-2015 22:50 @[Max998] Dzięki za miłe słowa. Takie słowa są na prawdę motywujące bo suby mnie strasznie rozleniwiły a tutaj nie dość że motywują mnie zarobki @[4Colors] to jeszcze coś miłego od Was ![]() Nie myślałeś o założeniu dziennika? ![]() @[4funsecond] Bardzo dziękuję. Ciesze się że podoba Ci się. Niech tylko teraz zacznie zarabiać na siebie. To mój trzeci projekt i myślę że będzie lepiej ale mam jeszcze problem ze zrobieniem np. 3 Progressbarów w apce. Podobno człowiek uczy się cały życie, także... nic straconego ![]() @[misterzelek] Powodzenia bracie ![]() Do bloga dużo Ci nie trzeba. Tylko fajny szablon i strona Home, jeśli blog anglojęzyczny. Jeśli stawiasz na blogspocie to popularne posty, archiwum i chyba to wszystko co ma być widoczne dla potencjalnych klientów ![]() --------------------------------------------------------------------------------------- Chłopaki, potrzebowałbym ściągnąć jakieś ikonki. Da radę pobrać pliki .ico do poszczególnych gier? RE: Dziennik Pracy PPI - Voldir & 4Colors - Max998 - 24-01-2015 22:55 Mam swój temat gdzie czasami coś wrzucę itp. jakoś za leniwy jestem na to a i zarobki raz lepsze raz gorsze a raz zerowe i nie ma się czasami czym chwalić. ![]() |