Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dziennik Pracy trzech napalonych nastolatków. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Dziennik Pracy trzech napalonych nastolatków. (/Temat-Dziennik-Pracy-trzech-napalonych-nastolatkow-88400)

RE: Dziennik Pracy trzech napalonych nastolatków. - skorzany85 - 08-12-2015 10:18

(06-12-2015 09:57)Zarobiony_Koles napisał(a):  
(06-12-2015 08:39)Guacamoled napisał(a):  Zarobiony, Zozols i Patryk to chyba nie duet Big Grin Obserwuję dziennik, powodzenia!

Źle nazwałem, duet to dwie osoby a jak nazwać trzy osoby?

Trio Smile

RE: Dziennik Pracy trzech napalonych nastolatków. - asiorek - 08-12-2015 10:22

(08-12-2015 09:52)dzejkobs napisał(a):  @[Zarobiony_Koles] Ile czasu musisz poświęcić przy swojej niszy żeby nabić +/- 100zł? Smile
Z tego co ja wiem jego nisza jest naprawde czasochlonna. I nawet jak pisze że nie chcę mu się czy cus to mimo to włożył trochę wysiłku.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

RE: Dziennik Pracy trzech napalonych nastolatków. - LeadNow - 08-12-2015 12:05

Witamy Smile
Pewnie, że czytamy, skoro dziennik dotyczy również nas.
Jeżeli chodzi o wypłaty, to nie ma co się martwić. Nie zamierzamy znikać ani teraz, ani w przyszłości.
Wypłaty można zlecić w każdej chwili, nie trzeba zbierać cały miesiąc. To pozwala na zmniejszenie ryzyka (którego tak na prawdę nie maSmile ) i uspokojenie własnych obaw.

Gratulujemy wyników!

RE: Dziennik Pracy trzech napalonych nastolatków. - MoneyNinja - 08-12-2015 12:13

@Zarobiony_Koles

Jedziesz na gotowych programach czy masz własną stronkę?

RE: Dziennik Pracy trzech napalonych nastolatków. - asiorek - 08-12-2015 12:32

Pisał tu nie raz że zarabia na doladowaniach Wink

RE: Dziennik Pracy trzech napalonych nastolatków. - Zarobiony_Koles - 08-12-2015 17:48

Tak zarabiam na doładowaniach. Dzisiaj kolejny dzień ch*.. jedno to zmartwienie dot. serwisu a w firesubie zauważyłem, że nie wszystkie wejścia zlicza. A druga sprawa to moje samo zaparcie jutro planuję już planuje na pracę za 100 proc wziąść się, cel czeka..

RE: Dziennik Pracy trzech napalonych nastolatków. - piotrekprorok - 08-12-2015 17:55

(08-12-2015 17:48)Zarobiony_Koles napisał(a):  Tak zarabiam na doładowaniach. Dzisiaj kolejny dzień ch*.. jedno to zmartwienie dot. serwisu a w firesubie zauważyłem, że nie wszystkie wejścia zlicza. A druga sprawa to moje samo zaparcie jutro planuję już planuje na pracę za 100 proc wziąść się, cel czeka..

W Firesubie unikalną wizytę nalicza po 10 sekundach na stronie Smile To dlatego może się nie zgadzać. Powodzenia Smile

RE: Dziennik Pracy trzech napalonych nastolatków. - Zarobiony_Koles - 08-12-2015 18:00

(08-12-2015 17:55)piotrekprorok napisał(a):  
(08-12-2015 17:48)Zarobiony_Koles napisał(a):  Tak zarabiam na doładowaniach. Dzisiaj kolejny dzień ch*.. jedno to zmartwienie dot. serwisu a w firesubie zauważyłem, że nie wszystkie wejścia zlicza. A druga sprawa to moje samo zaparcie jutro planuję już planuje na pracę za 100 proc wziąść się, cel czeka..

W Firesubie unikalną wizytę nalicza po 10 sekundach na stronie Smile To dlatego może się nie zgadzać. Powodzenia Smile

Powiem tak, na skracarce mam 50 unikalnych a na firesub 10 co kiedyś było ok..

RE: Dziennik Pracy trzech napalonych nastolatków. - Zarobiony_Koles - 08-12-2015 21:10

Kasa z leadnow o 18 doszła Huh impreza Więc przepraszam za wszelkie zamieszanie i jak kogoś zmyliłem ale miałem do tego powody. Już z tej okazji 2 KG bananów zjadłem :]

RE: Dziennik Pracy trzech napalonych nastolatków. - asiorek - 08-12-2015 21:23

(07-12-2015 20:10)Zarobiony_Koles napisał(a):  Leadnow zapewnia, że nic się nie dzieje, ale taką samą śpiewkę słyszałem z Easysub.. Ps. Miło, że leadnow ogląda mój dziennik
Tzn? Mógł byś podać więcej szczegółów ? Wink