Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Hivemicro.com +18 - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: Hivemicro.com +18 (/Temat-Hivemicro-com-18-142314)

RE: Hivemicro.com +18 - wysoki01 - 27-05-2017 12:53

(27-05-2017 12:47)spaltooln napisał(a):  Mało, bardzo mało, ale glownie przez co chwile kręcące się kółko ładowania, albo no more tasks. Jeszcze jakis czas temu wyrabiałes 0,40$ na 10 minut

Ja mam tylko kółko

Edit: Ta nowa kategoria "Brand Logo" nie dodaje się do statystyk, ale dają na nią bana.

RE: Hivemicro.com +18 - Fox90 - 27-05-2017 13:12

Mi strona hive od dobrych kilku tygodni nie działa. W sensie mam ciągle "no more task" albo ładujące się kółko. Nawet jak u innych jest chwilowa poprawa to u mnie nadal jest ta sama tragedia. Co 2 zdjęcia komunikat, kręcące się kółka po kilkanaście sekund, z 10 centów na godzinę może by wyszło. Za to na telefonie działa mi w miarę przyzwoicie, ale nie chce mi się na nim za bardzo klikać, a mirroring też działa tak średnio. Więc ja sobie tą stronę już dawno odpuściłem, chociaż nadal wierzę że kiedyś się to poprawi Smile

RE: Hivemicro.com +18 - Adam05 - 27-05-2017 13:43

Co niektórzy tutaj wygadują to brak słów Rolleyes

Za słabą skuteczność w danym zadaniu leci ban na 2h. Za trzecim razem leci permanentny ban i nie wciskajcie ludziom kitu że im kasę zabiorą Jerk2

Jak ktoś leci na "pałę" to w końcu dostanie bana na wszystkie zadania i tyle pokerface

RE: Hivemicro.com +18 - spaltooln - 27-05-2017 14:01

Dlatego ja obralem taka taktyke, iz "na pale" robie wszystkie dodatkowe kategorie poza NFSW, jak i wykorzystuje tam bledy typu brak statystyk. Dlaczego? Dlatego iz zazwyczaj nie sa oplacalne, albo predzej czy pozniej (bardziej predzej) sie koncza i pojawiaja sie tak naprawde tylko na chwile, wiec to ze dostane tam bana - w ogole mi to nie przeszkadza, a moge szybko nastukac tam pare $.
A wczesniej wspomniane NFSW robie dobrze, tak by bana tam nie dostac, poniewaz jest to glowna kategoria i bedzie ona raczej zawsze. Smile

RE: Hivemicro.com +18 - wysoki01 - 27-05-2017 19:51

(27-05-2017 14:01)spaltooln napisał(a):  Dlatego ja obralem taka taktyke, iz "na pale" robie wszystkie dodatkowe kategorie poza NFSW, jak i wykorzystuje tam bledy typu brak statystyk. Dlaczego? Dlatego iz zazwyczaj nie sa oplacalne, albo predzej czy pozniej (bardziej predzej) sie koncza i pojawiaja sie tak naprawde tylko na chwile, wiec to ze dostane tam bana - w ogole mi to nie przeszkadza, a moge szybko nastukac tam pare $.
A wczesniej wspomniane NFSW robie dobrze, tak by bana tam nie dostac, poniewaz jest to glowna kategoria i bedzie ona raczej zawsze. Smile

A permanentnego bana dostaje się tylko na kategorię, czy na całe konto też można dostać?

RE: Hivemicro.com +18 - Miczek - 27-05-2017 20:03

Tylko na kategorie

RE: Hivemicro.com +18 - wysoki01 - 27-05-2017 20:20

(27-05-2017 20:03)Miczek napisał(a):  Tylko na kategorie
Rozpoczynam testy...
JerkJerkJerkJerk

RE: Hivemicro.com +18 - wysoki01 - 28-05-2017 12:21

Jak się Wam dzisiaj klika? Big Grin

RE: Hivemicro.com +18 - Fox90 - 28-05-2017 12:49

(28-05-2017 12:21)wysoki01 napisał(a):  Jak się Wam dzisiaj klika? Big Grin
Loga śmigają, NSFW "no more task"

RE: Hivemicro.com +18 - spaltooln - 28-05-2017 13:28

Tyle ze loga sa bardzo slabo oplacalne pod wzgledem ilosci czasu jaki musimy w to wlozyc do zarobkow. Majac dany obrazek trzeba sie najpierw dokladnie przyjrzec czy gdzies czasem nie ma loga i dopiero kliknac. W NSFW szlo to praktycznie automatem.