Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Bannersbroker.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: BannersBroker (/Forum-BannersBroker-323)
+---- Wątek: Bannersbroker.com (/Temat-Bannersbroker-com-50087)

RE: Bannersbroker.com - pawlo0508 - 15-02-2013 07:47

hihi a u mnie dzisiaj pobrało 50 dolarów na trafik gdzie w dostępnych środkach miałem 7,25$ na plusie gdzie powinno wyjść po zakupie trafiku 42,75$ to pokazuje 57,25$ na minusieJerk

RE: Bannersbroker.com - pawlo0508 - 15-02-2013 07:52

A nie sorki panowie źle zobaczyłem abonament mi pobrało mój błądIdeaIdea . Miałem 7,75$ na plusie.

RE: Bannersbroker.com - ComboThe - 15-02-2013 20:24

Informacje z dzisiejszego webinaru:
Cytat:1. Tylko 32 bilety pozostały do kupienia na galę BannersBroker w Manchester, wydarzenie rozpocznie się już w piątek 22.02 i potrwa do 24.02.2013 r.
2. Wszystkie wypłaty zlecone w grudniu zostały zrealizowane, jeśli nie otrzymałeś wypłaty prosimy o kontakt z supportem.
3. Brakujące wpłaty z AlliedWallet zostały wycofane i powinny być już widoczne na karcie.
Część wypłat zleconych na kartę w styczniu będzie realizowane w ten weekend.
4. Wypłaty zlecone na Payza będą realizowane w weekend.
5. Synchronizacja widoczna podczas logowania ma na celu upewnienie się, iż karta została 6. zamówiona, wydana lub aktywowana.

RE: Bannersbroker.com - adrick1197 - 15-02-2013 20:28

mam nadzieje ze w weekend w koncu dostane kaske na payza Smile

RE: Bannersbroker.com - insanemagik - 17-02-2013 11:52

Na karty podobno no były wczoraj

RE: Bannersbroker.com - kleomenes - 17-02-2013 13:46

Chyba jestem w tej drugiej grupie, która nie dostała wczoraj kasy na kartę bo nadal mam pending.

RE: Bannersbroker.com - max188 - 18-02-2013 17:44

Co do wypłat, pytałem dziś sponsora i on swoją dostał 29 stycznia na kartę.

Zlecił tą wypłatę 9 stycznia, więc zgodnie z tym co ma być - do 20 dni od zlecenia.

RE: Bannersbroker.com - ComboThe - 18-02-2013 23:18

Dziś pare osó dostało wypłaty na kartę z Due Date 4 luty

RE: Bannersbroker.com - noutilus - 19-02-2013 08:56

Cytat:W związku z wprowadzeniem nowej wersji Banners Broker nastąpią pewne zmiany dotyczące otrzymywania makro na niższe panele w chwili kwalifikowania paneli koloru wyższego traffikiem z poleconych (sales credit widocznym w banku kolorów).

Do tej pory, gdy kwalifikowaliśmy np. panel niebieski traffikiem z banku kolorów otrzymywaliśmy makro na dwa panele purpurowe. Po zmianach zakwalifikowanie panelu np. niebieskiego traffikiem z banku kolorów nie spowoduje zwiększenia się makra na panelach koloru purpurowego.

W związku z tym jeżeli posiadasz traffik w banku kolorów (traffik z poleconych) warto się zastanowić nad jego wykorzystaniem przed wprowadzeniem nowej wersji BB.

Zasada kwalifikowania paneli zakupionym traffikiem (z Traffic Pack) pozostanie bez zmian.

Ktoś może potwierdzić to info? Bo nie jestem pewien czy to prawda.

RE: Bannersbroker.com - insanemagik - 19-02-2013 09:59

Prawdopodobnie dziś wejdzie wersja 2.9Smile