Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
moja kilkuletnia przygoda z ankietami - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: moja kilkuletnia przygoda z ankietami (/Temat-moja-kilkuletnia-przygoda-z-ankietami-136875)

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - Kryspin - 16-11-2018 14:17

Dziś mi dzienniczek z mysurvey zaliczyli i wiedziałem że 10724 to coś za dużo punktów dostałem 3053

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - ggusiaja - 16-11-2018 17:33

Odnośnie for zamknietych to zauwazyłam, że firma która prowadzi forum Philipsa, prowadzi też wizje orange i forum H&M (do którego niestety kiedys sie nie dostałam). Jak widac jest zapotrzebowanie na taką forme wyrażania opinii, może będzie jeszcze więcej takich miejsc, bo więcej firm będzie z nich korzystac. Myslę, że jest to bardziej dokładne niż same ankiety. Ludzie też bardziej się do tego przykładają.

Co do odrzuceń u mnie jakoś tak normalnie jest, czyli nie widzę wiekszej różnicy.

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - 11natinka11 - 16-11-2018 19:37

(16-11-2018 14:17)Kryspin napisał(a):  Dziś mi dzienniczek z mysurvey zaliczyli i wiedziałem że 10724 to coś za dużo punktów dostałem 3053

dzięki za info, mi tez zaliczyli, a myslałam, że tak duzo dostanę, a tez mniej dostałam

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - kornik1945 - 16-11-2018 20:09

Ja należe do forum H&M. Nie ma tam szczerze mówiąc dużo pracy. Około raz w miesiącu jest nowy temat do przedyskutowania i drobne ankiety. Nagroda to około 4 euro co miesiąc.

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - 11natinka11 - 16-11-2018 22:20

Dzisiaj zrobiłam:

ankieta opinie 600pkt - stan konta 4060pkt
ankieta badanie opinii 40pkt - stan konta 258pkt
2 ankiety studentswatch po 1pkt - stan konta 93pkt
ankieta clixsense 0,65$ - stan konta 11,97$
Ostatni dzień udziału w grupie dyskusyjnej na bankosfera o pozyczkach i odpowiadanie na pytania moderatorki za 25zł

edit: jeszcze właśnie zrobiłam ankiete w clixsense za 1,12$

Dzisiejsza wypłata z zymetrii Smile

[Obrazek: zymetria16-11.png]

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - Kryspin - 16-11-2018 23:22

U mnie w badanie opinii od miesiąca cisza zawsze tak mam jak brakuje mało punktów do wypłaty Big Grin

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - adam_per - 17-11-2018 10:24

(16-11-2018 23:22)Kryspin napisał(a):  U mnie w badanie opinii od miesiąca cisza zawsze tak mam jak brakuje mało punktów do wypłaty Big Grin

ja będę chyba uciekał stamtąd, tylko jedna forma - wypłata na konto, zbiera sie ziarenkami piasku dużo punktów, czasem czeciej, czasem wolniej, a na konto przychodzi przelew "wynadrodzenie", jak umowę zlecenie czy jaką prace ma sie tam u nich?, zobaczymy...

(16-11-2018 22:20)11natinka11 napisał(a):  Dzisiaj zrobiłam:

ankieta opinie 600pkt - stan konta 4060pkt
ankieta badanie opinii 40pkt - stan konta 258pkt
2 ankiety studentswatch po 1pkt - stan konta 93pkt
ankieta clixsense 0,65$ - stan konta 11,97$
Ostatni dzień udziału w grupie dyskusyjnej na bankosfera o pozyczkach i odpowiadanie na pytania moderatorki za 25zł

edit: jeszcze właśnie zrobiłam ankiete w clixsense za 1,12$

Dzisiejsza wypłata z zymetrii Smile

[Obrazek: zymetria16-11.png]

takie emaile od paypal to ja lubię Smile ...
jeszcze co do opinie.pl to wczoraj albo przedwczoraj miałem za 800, tylko dwa kliki i od razu mnie odrzuciło jak rzadko kiedy, choć też na początku ciężko się łądowała ankieta, a może zbyt szybkie kliki, oki zobaczymy kolejne...

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - obey93 - 17-11-2018 19:16

A te forum HM jest po polsku? Bo coś mi się kojarzy że kiedyś miałem ankietę ale chyba po angielsku i odpadłem.

Też widziałem że tych forum z InSites jest dużo Wink, ale raczej nie możliwym jest się zakwalifikować w trakcie trwania. Trzeba polować na kolejne, i tu myślę że fajnie byłoby gdyby ktoś dostał formularz rejestracyjny zamieszczał link. Pamiętam że do cyfrowego jak i vw, przez jakiś czas był aktywny.

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - Marcins1996 - 17-11-2018 20:43

Ja mam założone konta na Opinie, StudentsWatch, ClixSense, poznaj.to, Ariadna, Badanie Opinii, Demando, I-say, epanel. Jaką stronę jeszcze polecicie ? I dlaczego na ClixSense co chwilę odrzuca ?

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - Kryspin - 17-11-2018 21:06

(17-11-2018 20:43)Marcins1996 napisał(a):  Ja mam założone konta na Opinie, StudentsWatch, ClixSense, poznaj.to, Ariadna, Badanie Opinii, Demando, I-say, epanel. Jaką stronę jeszcze polecicie ? I dlaczego na ClixSense co chwilę odrzuca ?

człowieku trochę wysiłku bo albo serio nabijasz sobie posty albo nie byłeś na pierwszej stronie tego tematu tam masz wszystkie strony które są godne uwagi.