Rhaegar typuje! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Rhaegar typuje! (/Temat-Rhaegar-typuje-75843) |
RE: Rhaegar typuje! - whysoserious - 16-09-2013 23:06 potwierdzam trafiony typ z kursem 3.25 RE: Rhaegar typuje! - Rhaegar - 17-09-2013 07:12 Tak, wczorajszy dzień zakończył się sukcesem Najbardziej skorzystał pewien użytkownik tego forum ale coś nie chce się tym z Wami podzielić. Dziś otrzymam wypłatę za inwestycję michala_1311 więc wykonam pierwszy przelew. Pozdrawiam RE: Rhaegar typuje! - pawel741 - 17-09-2013 07:46 Wczorajszy dzien z kwoty prawie rownej zeru udalo mi sie odbić na +30zl ,niby malo, ale powoli do przodu Wspolpraca z Rhaegar trwa nadal RE: Rhaegar typuje! - michal_1311 - 17-09-2013 08:08 Rhaegar z tymi kursami szaleje RE: Rhaegar typuje! - Traw3k - 17-09-2013 09:50 (17-09-2013 07:12)Rhaegar napisał(a): Tak, wczorajszy dzień zakończył się sukcesem Spokojnie, panie Kierowniku. Damy radę. Z grubej rury: I trochę opisu współpracy. Przede wszystkim Dawid jest profesjonalistą. To widać, już na pierwszy rzut oka, po krótkiej rozmowie. Polowaliśmy na typ blisko dwa dni, ale jak widać wyżej - opłaciło się czekać. Cierpliwość zawsze w cenie. W bukmacherce potrzeba chłodnej głowy i rozsądku, w mojej opinii są to sztandarowe cechy Kolegi. Zaletą typowania z Rhaegarem jest na pewno szybki kontakt, zakład powyżej był właściwie błyskawiczną akcją. - Masz Golubeva na live'ie? - Mam. - Graj. Udało się ustrzelić kurs 3,40 co przełożyło się na fajną kwotę. Zabawne, bo kilka godzin wcześniej z nudów wysłałem Koledze screen z moim depozytem i podpisem "Dawid mnoży x3". Następnym razem wyślę "x20". Widać wieloletnie doświadczenie, widać że nie mamy do czynienia z "sezonowcem", tylko z kimś kto na rzeczy rzeczywiście się zna. Rhaegar specjalizuje się w tenisie - osobiście gram w tenisa od przeszło sześciu lat - obstawiam tenis od blisko czterech. Nie patrzę więc na jego typy jako zupełnie zielona osoba. Przykładem może tutaj posłużyć Goerges z Doi. Dawid okazał się również b. sympatycznym facetem, co na pewno jest dużym plusem. Myślę, że to będzie naprawdę fajna współpraca, co polecam również innym. Pozdrawiam RE: Rhaegar typuje! - Rhaegar - 17-09-2013 09:57 hehe byłoby szybciej ale... Expekt ŚMIERDZI EDIT: O dziś LM startuje będzie ciekawie RE: Rhaegar typuje! - Klin - 17-09-2013 10:12 Gratulacje Panowie, ładne kursy Rhaegar tak trzymaj Pozdrawiam RE: Rhaegar typuje! - michal_1311 - 17-09-2013 12:52 Czekam na pierwszy przelew Pozdro i dalszych sukcesów:-) RE: Rhaegar typuje! - Rhaegar - 18-09-2013 08:57 Bojanovski @2.75 z rana jak śmietana Whysoserious (za długo sypiasz ) i Pawel mogą potwierdzić Wczorajsza LM trochę przekombinowana ale leciutki plus został osiągnięty RE: Rhaegar typuje! - Rhaegar - 18-09-2013 09:20 haha za szybko zaksięgowane ale kontry i tak dały zysk, nieduży ale dały @7 |