AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: AstroCash (/Forum-AstroCash-338) +---- Wątek: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany (/Temat-AstroCash-org-Propozycje-Uzytkownikow-Zmiany-65648) |
RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - AstroCash.org - 05-06-2013 22:45 Będzie ta opcja na 100% wprowadzona na AC, po dość dużym Upgradzie, który będzie w tegoroczne wakacje Pozdrawiam! RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - sefakir - 06-06-2013 04:46 Dzieki Astro. RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - Aroonia93 - 11-06-2013 11:18 Astro a co myślicie o niższym podatku ?22 taki jaki oferuje swoim użytkownikom FC ? o ile dobrze pamiętam to do 42tyś/ rok , wielu z użytkowników nie zarobi rocznie ponad 42 tyś , a zarobi więcej niż 200$/ mies i musi odprowadzać taki wysoki podatek . RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - diabloo07 - 11-06-2013 11:27 Aroonia, na FC są umowy o dzieło z prawami autorskimi RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - Nemezis - 11-06-2013 13:02 Wiecie co mi się marzy w AC? Mentor z kontaktem GG RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - diabloo07 - 11-06-2013 13:19 To jest nierealne, bo przy takiej ilości poleconych gubiłby się w tym Na poczcie ma od razu wgląd w historię korespondencji w liście, no i nie ma 1000 okienek gg naraz RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - Nemezis - 11-06-2013 13:21 I to jeszcze najlepiej jakiś indywidualny pode mnie, AC musi pomyśleć nad tym RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - Roxi5017 - 11-06-2013 13:27 (11-06-2013 13:21)Nemezis napisał(a): I to jeszcze najlepiej jakiś indywidualny pode mnie, AC musi pomyśleć nad tymTylko jedno nasuwa mi się tutaj: RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - Skipi - 20-06-2013 14:01 Do tego upgradu mogli byscie dodac jakies pozycjonowanie bloga RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - adaszet - 21-06-2013 21:13 Hm,a ja chciałbym zaproponować Astro zatrudnienie księgowej + przynajmniej jednej osoby do pomocy w organizacji serwisu którą mógłbyś obciążyć niektórymi zajęciami. Ostatnimi czasy odnoszę wrażenie, że te wszystkie obowiązki odrobinkę przerastają Tymoteusza. Nie wiem, czy jesteś na tyle skąpy i po prostu tniesz koszty, czy na tyle chciwy, że nie ufasz nikomu innemu oprócz siebie, ale na prawdę dziwię się, że to wszystko (wypłaty, umowy, restock'i, oferty i inne duperele) chcesz ogarnąć sam. Z jednej strony czuję podziw, ale równocześnie zdumienie, bo wiele już z obiecanych terminów nie zostało dotrzymanych. Proszę to przemyśleć |