Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Szukasz mentora ? - Zajrzyj (/Temat-Szukasz-mentora-Zajrzyj-59806) |
RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Artiks927 - 25-06-2013 19:20 1.Metoda zarobku: PPA 2.Serwis: Firecash/HC 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś?: Zarobiłem ponad 10 $ 4.Twoje wymagania: Regularne zarabianie 2-3 $ dziennie, podsuwanie nisz oraz dokładne wytłumaczenie i stworzenie bloga 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Przepisanie się na twojego Refa. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Warder - 26-06-2013 12:17 1.Metoda zarobku: PPA 2.Serwis: FC/HC ew. inne 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś?: 200$ zarobione w PPA w ok. 3 miesiące 4.Twoje wymagania: Pomoc przy pozycjonowaniu bloga Pomoc przy promowaniu nisz itp. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Podpisanie pod refa, aktywność. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - siwrus1231 - 28-06-2013 16:32 1.PPA 2.Serwis: AstroCash.org 3. Zarobiłem w 2 miechy 300+ dolców 4.Twoje wymagania: Nauka szukania nisz pod Francje oraz wypromowania ją, tak by Francja ściągała 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Rejestracja z refa RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Libra7 - 28-06-2013 16:35 1.Metoda zarobku: - PPA 2.Serwis: - HighCash.org 3.Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? - Parę groszy, ale w PPD - PPA zielony 4.Twoje wymagania: - Oczekuje pomocy na GG/mailu. Nakierowania na nurt zarobku dzięki PPA. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc? - Mogę się zarejestrować z Twojego refflinka. - Kontakt - GG 3642681 - To zależy co byś jeszcze chciał...? RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Knight97 - 29-06-2013 14:24 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) PPA 2.Serwis: Dowolny po za Astrocash 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Brak ;( 4.Twoje wymagania: Pomoc przy zarabianiu, możliwość rozpoczęcia po 20 lipcu 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Zapis z reflinku RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Manslicer - 02-07-2013 17:45 1. Metoda zarobku: - PPA 2. Serwis: - Firecash / Astrocash 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś?: Poza MyPay nic, PPA zupełnie niedoświadczony. 4. Twoje wymagania: Pomoc w rozpoczęciu przygody PPA, podanie przykładów nisz (starych, tylko po to by zobaczyć ocb.), ogólne wytłumaczenie co w trawie piszczy. Pomoc w zakresie bloga, filmów youtube (pozycjonowanie, like, wyświetlenia itp.) 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc: Poza reflinkiem i zapałem raczej nic RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - mackoradom - 02-07-2013 23:26 1. Metoda zarobku: - PPA 2. Serwis: - Firecash / Astrocash 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś?: Czyałem dość sporo ale w portfeliku 0 $ 4. Twoje wymagania: Pomoc od podstaw , ale z dużą wiedzą głównie zależy mi na pomocy w pozycjonowaniu , chcę zarabiać ok. 100$ miesięcznie ale jak już wystartuję będę sobie radził 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc: Pomoc w pozycjonowaniu ręcznym ( posiadam bazę linków z wysokim PR i trochę innych ciekawych metod zarabiania ogółem współpraca . RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Dianton - 03-07-2013 10:39 1.Metoda zarobku: --- PPA 2.Serwis: ---Firecash 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? ---Siedze w tym od wczoraj zarobilem 1.20$ bo pobralem sobie sam mój plik w sumie to jestem w tym zielony mam bloga ale tylko go utworzylem i plik mam na firecashu. 4.Twoje wymagania: ---Bardzo pilnie porzebuje do konca lipca zarobic 300-400 zł to dla mnie bardzo wazne ;S 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? ---Mogę przepisać się na Refa Moje gg. 11397969 RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - marcinhp - 03-07-2013 13:23 1. Metoda zarobku: - Obojętne. 2. Serwis: - Firecash / Astrocash 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś?: Na razie bazuje jedynie na czytaniu. Nie ukrywam jednak, że jestem w tym temacie zielony i dlatego też liczę o naukę podstaw. 4. Twoje wymagania: Pomoc od podstaw - niekonieczni musi to być długoterminowa współpraca, bardziej wprowadzenie mnie do tego świata i dobra rada. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc: W tej chwili tylko kliknięcie w reflinka, przy dobrych zarobkach? Kto wie. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - 11amlunch - 03-07-2013 17:18 1. Metoda zarobku: (PPA/PPD) Obojętnie. 2. Serwis: Obojętnie. 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś? Właściwie żadne i nie, nic jeszcze nie zarobiłem. 4. Twoje wymagania: Wiem, że jestem jedną z mnóstwa innych osób, które są zielone w temacie zarabiania pieniędzy przez internet. Jednak jestem osobą chcącą się nauczyć, posiadającą mnóstwo czasu - komputer jest niemal cały czas włączony wraz z dostępem do sieci. Jestem także zaufaną osobą. Oczekuję wprowadzenia w świat zarabiania przez internet, naprowadzenia co i jak robić. Chciałbym zarobić jakiekolwiek pieniądze. 5. Czy oferujesz coś w zamian za pomoc? Klikanie w reflinki, aktywność, rejestracja tam gdzie chcesz itp. |