WAZZUB / Perfect Internet - The Power of "We" - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: WAZZUB / Perfect Internet - The Power of "We" (/Temat-WAZZUB-Perfect-Internet-The-Power-of-We-47398) |
RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - macgre - 09-04-2012 07:54 (08-04-2012 21:48)ciamciaj napisał(a): [quote='JurekCz' pid='401535' dateline='1333910376']idź mi tu z tą reklamą! Na krzywy ryj niczego nie osiągniesz RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - macgre - 09-04-2012 09:24 Witam wszystkich członków WAZZUB Family Po wielu staraniach udało się wkońcu uruchomić stronę naszej polskiej społeczności. Człowiek, który dla mnie robił tą stronę zszargał mi sporo nerwów i robi to nadal bo nie wszystkie błędy (widoczne) są jeszcze poprawione, ale postanowiłem już oficjalnie Wam ją zaprezentować. Na http://www.wazzub-polska.com/ są wszystkie informacje na temat projektu WAZZUB. Przede wszystkim są i będą na niej wszystkie aktualności i newsy. Można też zadać pytanie przez formularz. Mam problemy z uruchomieniem forum, ale może niedługo się uda więc zapraszam Dziś oficjalnie drzwi do WAZZUB PSP (podział zysków) zostały zamknięte. Od teraz jesteśmy podzieleni na dwie grupy:
Oczywiście wszyscy korzystać będziemy też z atrakcji głównej strony wazzub.com, czyli głównego punktu całego projektu Np. już od 09.04 wszyscy dostaniemy adresy e-mail w domenie wazzub.com Po dalsze informacje odsyłam na stronę http://www.wazzub-polska.com/ Staram się ją na bieżąco aktualizować. Pozdrawiam WAZZUB -Polska CM RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - Damkofr - 09-04-2012 15:25 bedzie te deal pointy wymieniac na kase? Juz nie mam szans na factory po 9 kwietnia? I co za kazde 1 factory dostanie sie 1 dolca? Moj kolega ma 306 factory i co dostanie 300 dolcow? RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - JurekCz - 09-04-2012 18:54 Witam macgre! Czekasz na Webinar? Ja chyba nie doczekam - jestem wypompowany!!! Jak będziesz po Webinarze to zamieść info na polskiej stronie, o czym tam było - OK? RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - Damkofr - 09-04-2012 19:00 odpowie ktos 2up? RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - Nikodemsky - 09-04-2012 19:13 z zarejestrowanych po 9 kwietnia nie będziesz dostawał kasy/faktorów(takie było założenie wcześniej, teraz nie wiem jak to działa kolega powyżej w poście http://zarabiam.com/Temat-WAZZUB-Family-The-Power-of-We-47398?pid=401667#pid401667 opisał trochę), zarobek będzie zależny od obrotów w danym miesiącu, na początku będzie na pewno mniej niż 1$, podejrzewam że nawet mniej niż pół dolca za osobę. Jeśli chodzi o te deal pointy to nie mam pojęcia, mieszają niepotrzebnie. RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - HeniutX - 10-04-2012 09:08 Ale nie zauważyliście dość podejrzanej rzeczy? Gdzie mamy opcję na wpisanie swojego emaila PayPal'a?... @btw ^^ RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - MorderczaPiana - 10-04-2012 09:18 I co mam niby zrobić żeby należeć do Wb i dostawać kasę ? Mam 21 refów RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - HeniutX - 10-04-2012 10:23 Jeszcze możesz "rekrutować" znajomych (do 30 kwietnia!) i będziesz za nich dostawał $FACTOR'y, a jak będzie z wypłatami to na razie chyba nie wiadomo Ja był bym zadowolony nawet jak stawka za $Factor'a była by 0,1$ + RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - macgre - 10-04-2012 11:58 Witajcie. Spałem może ze 3 godziny dzisiaj Mam dla Was , którzy uwierzyliście w projekt i pomagaliście go promować, swietną wiadomość: Każdy z nas zapisanych przed 09.04 będzie co miesiąc za free dostawał tyle DP (dealpoints) ile będzie wynosił jego ostateczny $factor!!!!!
Jest mnóstwo innych wieści z webinaru, więcej na naszej stronie, ale wieczorem dopiero bo w robocie jestem teraz Teraz muszę tylko uspokoić tych co się zalogować na swoje konto nie mogą: Trwa tereaz przenoszenie całej 5,7 milionowej bazy danych do głównej strony (startowej) Dlatego niektórzy z Was ujrzą komunikat że taki adres e-mail nie istnieje w bazie. To potrwa jeszcze dzień lub dwa. Pamiętajcie, WAZZUB to perfectinter.net ! Pozdrawiam WAZZUB Polska CM |