Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
anno1777.com - pierwsza na świecie platna gra przeglądarkowa! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: anno1777.com - pierwsza na świecie platna gra przeglądarkowa! (/Temat-anno1777-com-pierwsza-na-swiecie-platna-gra-przegladarkowa-44049)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

RE: zarabianie w grze przelądarkowej - ascanio - 21-08-2012 07:53

Ok, dostałem list z kodem weryfikacyjnym. Czekałem niecałe 2 tygodnie.

RE: zarabianie w grze przelądarkowej - Arcasan - 21-08-2012 18:03

Zgodnie z radą pewnej osoby z tego tematu, zbieram pieniądze, by przeprowadzić się do kraju z dobrze płatną pracą. W grze jednak piszą, że trzeba mieć obywatelstwo, by móc pracować. Jak je zdobyć, po tym jak się przeprowadzę?

Re: zarabianie w grze przelądarkowej - miniek9090 - 22-08-2012 03:39

ja zaczynam nawalac w ta gre xd
co na poczatwk musze zrobic?? walki, praca?? ktos mi pomoze??

Wyslane z mojej Nokii 2600

RE: zarabianie w grze przelądarkowej - duzypawel - 22-08-2012 06:38

(22-08-2012 03:39)miniek9090 napisał(a):  co na poczatwk musze zrobic?? walki, praca?? ktos mi pomoze??

poczytaj ten wątek od początku Smile

co do obywatelstwa danego kraju to musisz napisać do kogoś, najlepiej z obecnego rządu, że przybywasz do nich z misją ratowania świata albo przynajmniej chcesz popracować a następnie załozyć firmę w ich kraju. W większości przypadków chętnie witają obcokrajowców Smile

dodatkowym plusem takiego rozwiązania jest to, że można sobie po angielsku pokonwersować Smile jakby komuś było mało w pracy/szkole Smile

RE: zarabianie w grze przelądarkowej - PawkusPL - 22-08-2012 13:28

Polecam wynająć 5 gwiazdkowy dom, kupować 5 gwiazdkowe ubrania, i codziennie kupować wino (oczywiście 5 gwiazdkowe). Jedno ubranie kosztuje niecałe 20pln, ale się opłaca. Kupiłem 6 części ubrań i mój współczynnik wellness utrzymuje się na poziomie 90-100% a co dzięki temu idzie zarabiam o dużo więcej, np. zamiast 0.05pln w walce otrzymuje 0.15pln, bonus za profil 0.75pln, za prace też dużo więcej dostaje jak i bonus za pracowanie 5 dni pod rząd.

Polecam również zrobić sobie listę niewolników i zapisywać w niej który gracz aktywnie uczestniczy w grze i ile na nim zarabiacie.

Jak ktoś się jeszcze nie zarejestrował:
ref: http://www.anno1777.com/index.php?i=317439

RE: zarabianie w grze przelądarkowej - miniek9090 - 22-08-2012 19:51

Ktoś pomoże mi na gg ?? już gram kilka dobrych godzin , ale narazie tylko 2 złoteSmile
moje gg :
Kod:
33437885
pozdro

RE: zarabianie w grze przelądarkowej - Xzibin - 22-08-2012 21:50

Ja mam pytanie dla ludzi ktorzy sie moze na to natkneli i wiedza o co chodzi. Otoz juz ktorys raz dostalem wiadomosc w dochodach: "Twój niewolnik W(tutaj nick) wygrał 2.52 PLN i zapłacił podatek wart 7 % . Ten sam niewolnik wygral juz chyba 4 razy w 2 dni o ile dobrze pamietam i zawsze pomiedzy 1 a 3zl. Moze mi ktos powiedziec jak cos wygrac bo sie okazuje ze to dobry sposob a ja nie mam pojecia jak to zrobic bo nic nie wygralem przez 4 dniTongue. Na forach o anno nic nie moglem znalesc ani dodac postu bo oczywiscie musi zatwierdzic moderator ktory jak to bywa ma chyba wakacje od pracy Tongue

RE: zarabianie w grze przelądarkowej - mixer14 - 22-08-2012 22:20

Więc zaczynamy grę. zarejestrowany z reflinka autora. Pozdrawiam Smile

RE: zarabianie w grze przelądarkowej - PawkusPL - 23-08-2012 14:20

(22-08-2012 21:50)Xzibin napisał(a):  Ja mam pytanie dla ludzi ktorzy sie moze na to natkneli i wiedza o co chodzi. Otoz juz ktorys raz dostalem wiadomosc w dochodach: "Twój niewolnik W(tutaj nick) wygrał 2.52 PLN i zapłacił podatek wart 7 % . Ten sam niewolnik wygral juz chyba 4 razy w 2 dni o ile dobrze pamietam i zawsze pomiedzy 1 a 3zl. Moze mi ktos powiedziec jak cos wygrac bo sie okazuje ze to dobry sposob a ja nie mam pojecia jak to zrobic bo nic nie wygralem przez 4 dniTongue. Na forach o anno nic nie moglem znalesc ani dodac postu bo oczywiscie musi zatwierdzic moderator ktory jak to bywa ma chyba wakacje od pracy Tongue
Chodzi najczęściej o prace, jak Twój niewolnik zarobi pracując to wtedy daje Ci ileś procent tego co zarobił, tak samo jak Twój niewolnik zarobił na swoim niewolniku więcej niż 0.10PLN to również Ty trochę dostaniesz ; ) Mam nadzieję że pomogłem..

RE: zarabianie w grze przelądarkowej - PawkusPL - 23-08-2012 14:25

(13-08-2012 11:35)just4now napisał(a):  ja zrobilem smsem, i jako że jestem przezorny wyslalem go z bramki orange world (jesli masz numer w orange to tam masz 30 darmowych esów, zagramanice też) Smile kod przyszedl na telefon, wpisalem i gra gitara Smile

Poprosili mnie o weryfikacje konta i chce wysłać sms przez bramkę, jestem już zarejestrowany na orange.pl ale nie wiem gdzie jest tam ta bramka, pomożesz? Wink

I na tej stronie CashTrusted.com gdzie mam wysłać tego sms.. Mam wybrać Payment i wysłać swój nick na niżej podany numer, tak?