FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! (/Temat-FireCash-org-Stawki-lepsze-niz-Sharecash-37245) |
RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - Lukasz36016 - 27-07-2012 21:47 Kumpel albo mnie robi w konia albo ofert nie zalicza... ej RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - fafu777 - 28-07-2012 10:55 Podobno ofert nie zalicza , to prawda ? RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - Daroslawo - 28-07-2012 15:02 zrobiłem 4 oferty i żadnej nie zaliczyli. Z różnych przeglądarek i nic. RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - Diqtion - 28-07-2012 22:43 Matko boska. Było to poruszane SETKI razy! Kojarzycie serwisy typu MegaEarn.org? Ich użytkownicy na potęgę robili oferty SMS i od razu anulowali subskrybcję. Z ich winy, sieci CPA odrabiają teraz starty, nie akceptując ofert. Proste. RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - Lukasz36016 - 29-07-2012 08:16 To dlaczego mają dostawać w plecy Ci co robią to prawidłowo? I Ci co chcą natychmiast pobrać "ten" plik? głupio RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - LockBuzz - 29-07-2012 10:22 @Diqtion Nikt tam nie anulował subskrypcji A wam i Cashbuzz przyblokowali zaliczanie przez PPADOWNLOAD a nie przez MegaEarn i inne takie serwisy RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - LessiPL - 29-07-2012 10:25 @up w sumie bardzo możliwe u konkurencji zalicza normalnie. @Diqtion a Ty się tak nie spinaj, bo każdy chce tylko zarobić, a skoro pracuje na pobrania i nie widzi rezultatów to ma prawo być niezadowolony. Szczególnie że ostatnimi czasy najwięcej problemów na cf i fc się porobiło RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - Diqtion - 29-07-2012 13:59 Lukasz36016, z tym pytaniem zgłoś się do CPAlead. Nasz system działa tak, że póki nie dostanie informacji o prawidłowo wykonanym leadzie z CPA nie akceptuje go i nie odblokowuje pobierania. Tak jak już wspomniałem, reklamodawcy chcą sobie odrobić straty i póki tego nie zrobią nie wróci to do normy. LockBuzz, ja wiem, że będziesz bronił swojego serwisu, ale najwięcej fraudleadów było właśnie z MegaEarn i dlatego zablokowali Wam wszystkie konta, czyż nie tak? LessiPL, nie spinam się, tylko denerwuje mnie lenistwo, bo zamiast zaglądnąć na stronę wcześniej, lepiej znów zapytać o to samo, a przez to robi się SPAM. RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - Lukasz36016 - 29-07-2012 20:28 Tylko ciekawe ile czasu zajmie CPAlead odrabianie strat... Jakby ktoś wiedział że problem został zażegnany to niech napisze RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - bytomiok - 08-08-2012 15:04 Ma ktoś jeszcze taki problem? |