Tworzymy historie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Tworzymy historie (/Temat-Tworzymy-historie-230) |
RE: Tworzymy historie - Kilol - 02-04-2010 19:20 [...] I wtedy nagle, z zaskoczenia wpadł dyrektor. Nie zauważając pięknej młodej kobiety rzucil się na profesorke I rozebrał ją i pocichłszy ją wyruchał w odbyt, w pewnej minucie wszedl jej ojciec, który też miał ochotę na jej wspaniały obiad, który miała zrobić wracając z pracy po nocnej zmianie na której robiła bigos mieszając kolanem. Dyrektor wystraszony obecnością ojca profesorki schowal sie do szafy z dmuchanym psem. Na szczęście miał swój bigos z ryby, więc go zjadł po czym wpadł tam, ojciec dymitriej z torbą cukierków i z prezerwatywą pełną cieplutką... RE: Tworzymy historie - ziomex983 - 03-04-2010 15:49 [...] I wtedy nagle, z zaskoczenia wpadł dyrektor. Nie zauważając pięknej młodej kobiety rzucil się na profesorke I rozebrał ją i pocichłszy ją wyruchał w odbyt, w pewnej minucie wszedl jej ojciec, który też miał ochotę na jej wspaniały obiad, który miała zrobić wracając z pracy po nocnej zmianie na której robiła bigos mieszając kolanem. Dyrektor wystraszony obecnością ojca profesorki schowal sie do szafy z dmuchanym psem. Na szczęście miał swój bigos z ryby, więc go zjadł po czym wpadł tam, ojciec dymitriej z torbą cukierków i z prezerwatywą pełną cieplutką i po chwili ja skonsumował... RE: Tworzymy historie - pespe - 03-04-2010 22:00 [...] I wtedy nagle, z zaskoczenia wpadł dyrektor. Nie zauważając pięknej młodej kobiety rzucil się na profesorke I rozebrał ją i pocichłszy ją wyruchał w odbyt, w pewnej minucie wszedl jej ojciec, który też miał ochotę na jej wspaniały obiad, który miała zrobić wracając z pracy po nocnej zmianie na której robiła bigos mieszając kolanem. Dyrektor wystraszony obecnością ojca profesorki schowal sie do szafy z dmuchanym psem. Na szczęście miał swój bigos z ryby, więc go zjadł po czym wpadł tam, ojciec dymitriej z torbą cukierków i z prezerwatywą pełną cieplutką i po chwili ja skonsumował. Uszy trzęsły mu się jak glupiemu... RE: Tworzymy historie - kura - 03-04-2010 22:07 [...] Uszy trzęsły mu się jak głupiemu jak psu wacek. W ten czas zawitała do nich Krystyna z Gazowni... RE: Tworzymy historie - pespe - 03-04-2010 23:28 [...] Uszy trzęsły mu się jak głupiemu jak psu wacek. W ten czas zawitała do nich Krystyna z Gazowni która miała obścisłe gacie w czerwone kropki... RE: Tworzymy historie - pattu91 - 03-04-2010 23:37 Uszy trzęsły mu się jak głupiemu jak psu wacek. W ten czas zawitała do nich Krystyna z Gazowni która miała obścisłe gacie w czerwone kropki i cyckonosz "push up" w kolorze śliwki węgierki RE: Tworzymy historie - ziomex983 - 05-04-2010 21:16 Uszy trzęsły mu się jak głupiemu jak psu wacek. W ten czas zawitała do nich Krystyna z Gazowni która miała obścisłe gacie w czerwone kropki i cyckonosz "push up" w kolorze śliwki węgierki.I pedzioł ja ze śląska... RE: Tworzymy historie - pespe - 05-04-2010 21:36 Uszy trzęsły mu się jak głupiemu jak psu wacek. W ten czas zawitała do nich Krystyna z Gazowni która miała obścisłe gacie w czerwone kropki i cyckonosz "push up" w kolorze śliwki węgierki.I pedzioł ja ze śląska, updał z dywanu i połamał sobie oczy... RE: Tworzymy historie - KristopheR - 28-04-2010 08:18 Uszy trzęsły mu się jak głupiemu jak psu wacek. W ten czas zawitała do nich Krystyna z Gazowni która miała obścisłe gacie w czerwone kropki i cyckonosz "push up" w kolorze śliwki węgierki.I pedzioł ja ze śląska, updał z dywanu i połamał sobie oczy... oraz całe 2 nogi moje. RE: Tworzymy historie - Damian` - 28-04-2010 09:48 Uszy trzęsły mu się jak głupiemu jak psu wacek. W ten czas zawitała do nich Krystyna z Gazowni która miała obścisłe gacie w czerwone kropki i cyckonosz "push up" w kolorze śliwki węgierki.I pedzioł ja ze śląska, updał z dywanu i połamał sobie oczy... oraz całe 2 nogi moje. Niestety nie dostałem odszkodowania bo ... |