![]() |
Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... (/Temat-Pelna-mobilizacja-wyboista-droga-do-niezaleznosci-154439) |
RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - kochamkesz - 14-01-2019 16:40 Jeżeli uraziłem to przepraszam ![]() ![]() RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 14-01-2019 17:07 (14-01-2019 16:40)kochamkesz napisał(a): Jeżeli uraziłem to przepraszam Spoko, nie obraziłam się, ale spostrzegawcza jestem ![]() ![]() ![]() RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 16-01-2019 08:44 Wczoraj chciałam dodac w dzienniku wpis ale już nie miałam siły, poza tym miałam pewną okazję, aby wieczorem troszkę ![]() Wczoraj po dłuższej przerwie zrobiłam 4 ankiety w clixsense i dziś dostałam za to bonus, poza tym dzięki jednej z ankiet dostałam się do kolejnego forum zamknietego insite Philips ![]() ![]() Kieruje podziękowania dla Obey93, bo dzieki niemu dostałam się do tego forum a poza tym dał mi pewną fajną podpowiedź ![]() Za to między innymi lubię to forum, bo ludzie często zupełnie bezinteresownie pomogą lub dadzą jakąś ciekawą radę. Poza tym czasem jak czytam wpisy i mam kiepski humor to mi się poprawia ![]() ![]() RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 19-01-2019 17:42 U mnie z ankietami bardzo się rozkręciło w czwartek zrobiłam 11 ankiet wczoraj 7, a i tak dopiero usiadłam późno bo około 20. Otrzymałam wypłatę z GlobalTestMarket - 60zł którą już dodałam na blog. W tym momencie czekam na: - 12,5$ z clixsense - 50zł. z SwPanel - 20zł. AnkietyProBono - 5$ keeprewarding - 25zł. Klub Zdrowia Ostatnio wróciłam do wypełniania ankiet na Tolunie, zmobilizowało mnie to, że 28.01 przepadnie mi 6000 pkt. A miałam już 35000 więc zaczęłam tam znów zaglądać i ku mojemu zaskoczeniu zrobiłam w ostatnim tygodniu sporo ankiet i nie były jakiś bardzo długie. Od czwartku wypełniłam tu 6 ankiet za łacznie 8200 pkt. plus aktualizacja profilu i te krótki głosowania za 15pkt i mam teraz 45790 i chcę dobić do 55000 zeby wymienić na przelew paypal. Jeszcze w Norstat brakuje mi 1 punkt i zlecę pierwszą wypłatę. jestem tam od 2 miesięcy, a ankiety są dość przyjemne. I właśnie zaliczyli mi ankietę z prolific którą robiłam w nocy za 5,04 więc zlecę za chwilę kolejną małą wyłatę jakieś 5,5Funta. Dzięki Kryspin za cynk. RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - Kryspin - 19-01-2019 17:57 ja z norstat czekam na wypłatę od 18 grudnia dość długo a już mam 91 punktów ![]() ![]() RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 19-01-2019 18:17 (19-01-2019 17:57)Kryspin napisał(a): ja z norstat czekam na wypłatę od 18 grudnia dość długo a już mam 91 punktów A ja myślałam, że mam dużo ankiet w norstat ![]() ![]() RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - Kryspin - 19-01-2019 19:20 (19-01-2019 18:17)ggusiaja napisał(a):(19-01-2019 17:57)Kryspin napisał(a): ja z norstat czekam na wypłatę od 18 grudnia dość długo a już mam 91 punktów pisałem kiedy wyślą więc odp mi że w ciągu 30 dni roboczych :/ a były święta nowy rok więc sobie poczekam ![]() ![]() RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 23-01-2019 22:11 W tym tygodniu otrzymałam już wypłaty z clixsense i wybrałam nową opcję zapłaty, nastepnie otrzymałam 5$ z keeprewarding, 6$ z Surveyo24 (cos im się pomyliło bo zleciłam 5,23$ a otrzymałam więcej), ankiety pro bono 20zł. Wszystkie te wypłaty mam już dodane na stronie, jednak znacznie ułatwia to sprawe ![]() Dziś kolejny raz podziekuje 11natinka11 i Obey93 - dzieki, za pamięć i pomoc ![]() Nie wiem jak inni ale mam wrażenie, że w Klubie Kantar jest spory bałagan od kiedy łączą konta z TNS Online, osobiście nie mogę tych kont połączyć i pisałam do nich w tej sprawie, niestety jeszcze bedę musiała pisać, bo przez to wszytsko zmienili mi hasło i nie mogłam dostac się do swojego konta. Powinni mnie poinformować mailem ale tego nie zrobili i musiałam resetować hasło, żeby odczytać ich wiadomość bo była dostepna tylko w moim profilu. Ciekawe jak ta sprawa się dalej potoczy poza tym nie mam od nich w ostatnim czasie żadnych ankiet a szkoda. RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 26-01-2019 19:49 W ostatnie dni dużo się działo, sporo ciekawych projektów znów się pojawiło, do niektórych się dostałam z innych ze względu na słabe parametry urządzeń które posiadam się nie dostałam. W e-panel mam mieć parodniowy dzienniczek na temat moich pociech. Zobaczymy jak to wyjdzie. Własnie dlatego napisałam również informacyjny post na temat dzienniczków online na moim blogu. Zapraszam http://cozrobicbydorobic.blogspot.com/2019/01/czym-sa-dzienniczki-jak-sie-do-nich.html Otrzymałam 50zł. z Swpanel. Udało mi się zlecić kolejne dwie: - Badania Opinii 50zł. - Norstat - 20zł. W tolunie wezmę chyba za 20000pkt bon do empiku bo nie chcę stracić tych 6000 pkt. A do 55000 brakuje mi trochę ponad 6000pkt. Myslałam, że się uda ale się przeliczyłam. Mam nastepny cel uaktualnić CV i wysłać parę do miejsc które sobie wyszukałam. RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - kamys0 - 01-02-2019 17:35 Witaj @ggusia. Jak to robisz, że masz ankiety z profilicu? Ja nie mam żadnych. |