![]() |
obstawianie wyscigow konnych - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Forum Bukmacherskie (/Forum-Forum-Bukmacherskie-284) +--- Dział: Typy Bukmacherskie (/Forum-Typy-Bukmacherskie-326) +--- Wątek: obstawianie wyscigow konnych (/Temat-obstawianie-wyscigow-konnych-145958) |
RE: obstawianie wyscigow konnych - trio - 03-12-2017 00:03 Dwa pierwsze dni Grudnia przegrane. RE: obstawianie wyscigow konnych - trio - 07-12-2017 22:45 Dwa ostatnie dni wygrane, jest plus w grudniu na ten moment, obstawiam po jednym wyscigu dziennie, czasami sa przerwy kilkudniowe, zaklad na jutro ![]() RE: obstawianie wyscigow konnych - trio - 20-12-2017 21:39 Taki zaklad sie ostatnio pojawil ![]() RE: obstawianie wyscigow konnych - supercola - 20-12-2017 21:54 Gdzie kupowałeś subskrypcje ? ![]() RE: obstawianie wyscigow konnych - trio - 22-12-2017 15:08 Sorki ale nie wiem skad to jest , na ten moment mi kolega nadal to podsyla bo wiadomo ze taniej na dwoch, choc ja mu z zamian inny serwis udostepniam z moich premium wiec oboje mamy korzysc. On mi daje te sygnaly a ja jemu inne. Jedna zwyciezka w ostatnich 3 dniach pominalem a byloby znow wiecej na plus, coz ciapa ze mnie, strasznie powoli dzialam przez ostatni tydzien, koszmar, choc pamietam ze cos nie tak bylo ostatnio z bukiem i nie moglem postawic i stwierdzilem ze zrobie to pozniej i pewnie zapomnialem, RE: obstawianie wyscigow konnych - trio - 01-01-2018 10:13 Cytat:Na koniec Listopada jest Na koniec Grudnia dokladnie tyle samo, wiec miesiac na BE, nie ma co narzekac, nie bylo straty wiec nie jest zle, czas zaczac nowy 2018. ![]() Lets go! RE: obstawianie wyscigow konnych - trio - 31-01-2018 20:42 Za miesiac Styczen 2018 maly wzrost, kazdego dnia stawiam jeden zaklad, Cytat: Na koniec Listopada jest B365 23 WH 40 Jak na poczatku Marca bedzie wiecej niz powyzej to doplace po 10% stanu na kazde konto. RE: obstawianie wyscigow konnych - trio - 13-03-2018 15:01 luty byl slaby i stan na koncie spadl, sporo strat pod rzad, ciezka ta gra. pociagne ten system do konca maja i zdecyduje co dalej. |