Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) (/Temat-Graj-zarabiaj-i-zgarniaj-nagrody-test-1-141548)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Captain - 20-12-2016 14:26

Poszukaj po deviantarcie i forach dla grafików i znajdź jakiegoś grafika który wykona Ci chociaż kilka grafik do gry, charytatywnie lub za parę dyszek. To nie powinno być trudne, sam kiedyś pracowałem nad grą przeglądarkową i nie było problemu z grafikami, dużo ciężej było znaleźć rzetelnych programistów Wink

Gra będzie wyglądała o wiele atrakcyjniej jeśli znajdzie się w niej choć trochę grafik.

RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Styler - 20-12-2016 14:53

Wstawiłem to do swojej listy Wink

RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - DoZoDesign - 21-12-2016 17:31

Jak dla mnie powinna być historia wszystkich walk, miałem około 1300 bursztynów wchodzę następnego dnia
(Mój nick Wink ) VS Styler 2016-12-21 16:08:03 PORAŻKA
i bursztynów 971
Złota jakoś bardzo dużo nie zabrało, a siła oddziału 92>88
Oczywiście historia walk + ile nam ubyło :v

RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Styler - 21-12-2016 17:43

Zacząłem już pracę nad nową wersją strony wzbogaconą o wiele rzeczy. Pomysłów jest co nie miara, na wszystko potrzebuje jednak czasu.

RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - xdax1 - 21-12-2016 17:48

No to dodam też pomysł od siebie, może go ktoś wspominał a może nie Wink
Mianowicie chodzi o losowe eventy podczas wyprawy.

Ma to sens bo rożne rzeczy mogą się dziać w podróży, kogoś spotkać, ktoś nas napadł, ktoś coś dał i wiele innych rzeczy można wymyślić.

RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Styler - 21-12-2016 18:15

Nie pamiętam czy ktoś już o tym wspomniałem, ale mam to już na liście Wink

Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Styler - 26-12-2016 22:05

Miałem zamiar udoskonalać aktualną wersję, ale po przejrzeniu zmian i pomysłów (których jest na prawdę wiele) jest to po prostu niemożliwe, więc muszę ją napisać od nowa. Z tego właśnie powodu strona pochodzi do 31 grudnia. Potem każdy, kto zdobył znaczną część bursztynów, lecz nie wymienił jej na nagrodę zostanie wpisany na listę i otrzyma bonus w kolejnej wersji zależny od ilości wspomnianych bursztynów.

RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Captain - 27-12-2016 20:34

I tylko za znaczną ilośc bursztynów bonus?

Ja wbiłem 7 poziom i mało brakuje mi do 8. Całe to klikanie tam było więc na daremno?

Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Styler - 27-12-2016 21:58

Właśnie z tego powodu bonus, aby nie było "daremno".

RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Captain - 28-12-2016 03:16

Ale napisałeś, ze ten bonus otrzymają tylko Ci którzy zdobyli znaczną ilośc bursztynów. Ja akurat mam ich mało.