Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) (/Temat-Graj-zarabiaj-i-zgarniaj-nagrody-test-1-141548) |
RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Captain - 20-12-2016 14:26 Poszukaj po deviantarcie i forach dla grafików i znajdź jakiegoś grafika który wykona Ci chociaż kilka grafik do gry, charytatywnie lub za parę dyszek. To nie powinno być trudne, sam kiedyś pracowałem nad grą przeglądarkową i nie było problemu z grafikami, dużo ciężej było znaleźć rzetelnych programistów Gra będzie wyglądała o wiele atrakcyjniej jeśli znajdzie się w niej choć trochę grafik. RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Styler - 20-12-2016 14:53 Wstawiłem to do swojej listy RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - DoZoDesign - 21-12-2016 17:31 Jak dla mnie powinna być historia wszystkich walk, miałem około 1300 bursztynów wchodzę następnego dnia (Mój nick ) VS Styler 2016-12-21 16:08:03 PORAŻKA i bursztynów 971 Złota jakoś bardzo dużo nie zabrało, a siła oddziału 92>88 Oczywiście historia walk + ile nam ubyło :v RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Styler - 21-12-2016 17:43 Zacząłem już pracę nad nową wersją strony wzbogaconą o wiele rzeczy. Pomysłów jest co nie miara, na wszystko potrzebuje jednak czasu. RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - xdax1 - 21-12-2016 17:48 No to dodam też pomysł od siebie, może go ktoś wspominał a może nie Mianowicie chodzi o losowe eventy podczas wyprawy. Ma to sens bo rożne rzeczy mogą się dziać w podróży, kogoś spotkać, ktoś nas napadł, ktoś coś dał i wiele innych rzeczy można wymyślić. RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Styler - 21-12-2016 18:15 Nie pamiętam czy ktoś już o tym wspomniałem, ale mam to już na liście Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Styler - 26-12-2016 22:05 Miałem zamiar udoskonalać aktualną wersję, ale po przejrzeniu zmian i pomysłów (których jest na prawdę wiele) jest to po prostu niemożliwe, więc muszę ją napisać od nowa. Z tego właśnie powodu strona pochodzi do 31 grudnia. Potem każdy, kto zdobył znaczną część bursztynów, lecz nie wymienił jej na nagrodę zostanie wpisany na listę i otrzyma bonus w kolejnej wersji zależny od ilości wspomnianych bursztynów. RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Captain - 27-12-2016 20:34 I tylko za znaczną ilośc bursztynów bonus? Ja wbiłem 7 poziom i mało brakuje mi do 8. Całe to klikanie tam było więc na daremno? Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Styler - 27-12-2016 21:58 Właśnie z tego powodu bonus, aby nie było "daremno". RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Captain - 28-12-2016 03:16 Ale napisałeś, ze ten bonus otrzymają tylko Ci którzy zdobyli znaczną ilośc bursztynów. Ja akurat mam ich mało. |