Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
[BOT] All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
[BOT] All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! (/Temat-BOT-All1tool-Zarabiaj-na-buxach-automatycznie-139459)

RE: Multiclicker 2 - Wielki poradnik + oferta generowania kluczy - Heidi - 06-12-2016 00:50

Siemka.
W buxie "Rewbux" mam taki problem, że w statusie jest "Solving captcha", ale captcha mi się nie wyświetla. Wylogowywałem, dodawałem buxa na nowo, ale bez rezultatów.
Mam jeszcze jedno pytanko. Czy możliwa jest sytuacja, w której "ads4btc" i "clicksbux" kończą swoją pracę (Done) mimo, że nie nie została kliknięta ani jedna reklama ?

Pozdrawiam, spokojnej nocy.

RE: Multiclicker 2 - Wielki poradnik + oferta generowania kluczy - xdax1 - 06-12-2016 07:33

W clicksbux nie klika to prawda, wspominałem w którejś aktualizacji. Admin nie robi updatu.
Ale w ads4btc wszystko mi klika, zaloguj się tam i wejdź zakładkę VIEW ADS. Nie jestem pewny czy to ten bux, ale po wejściu tam będzie chyba trzeba ustawić godzinę.

A co do rewbux, czy w innych bux'ach działa normalnie i chrome wyskakuje z captchą?

EDIT:
Wyszła nowa aktualizacja do chrome i solver nie działa...

EDIT:
Zresetowałem program i solver, działa normalnie.

RE: Multiclicker 2 - Wielki poradnik + oferta generowania kluczy - Captain - 06-12-2016 12:12

A jak z banami? Administratorzy buxów nie orientują się że klikasz programem i nie banują przy wypłacie?

RE: Multiclicker 2 - Wielki poradnik + oferta generowania kluczy - xdax1 - 06-12-2016 13:10

W 98% nie Wink

Aktualizacja:

Dodano:
180. pay4task: TEST (min. $0.50)
181. starbux.tk: TEST (min. $2) - grid
182. earntoclick: TEST (min. $2)
183. 309clix; TEST (min. $0.001)
184. kikbux; TEST (min. $2) - Na start dostajemy $2 na konto PB, starczy na zakup 10 refów
185. rubyclicks: TEST (min. $2)

Oraz info: Od paru dni planuje zrobić mini konkurs. W adfly uzbierało mi się około $2.5, dołożę kolejne tyle i zrobię konkurs na $5 z okazji świąt dla moich poleconych Smile Jeden z warunków to minimum 25 bu'xów TEST z mojego linka i aktywność na nich. Pisze to teraz, żeby każdy mógł sobie dodać kto nie ma.

Konkurs będzie na zasadzie losowania.
Pytanie:
Chcecie żebym $5 podzielił powiedzmy na 3 miejsca i żeby 3 osoby wygrały czy może całą kwotę dla jednej osoby?
Jako, że to dla Was więc decydujcie Wink
Proszę o głosowanie:
http://sonda.hanzo.pl/sondy,265033,O612.html

RE: Multiclicker 2 - Wielki poradnik + oferta generowania kluczy - Damianusix - 06-12-2016 13:11

Mi jeszcze nia zbanowali ani 1 konta Wink
Wypłaty największe jakie miałem z 1 serwisu to 3Euro i 2$ - w ok 1 miesiąc zbierane.

RE: Multiclicker 2 - Wielki poradnik + oferta generowania kluczy - xdax1 - 06-12-2016 13:20

Mi w paru zbanowano, w scarlet-clicks jest ban, epicclix i coś tam jeszcze było, ale nie dużo.

Jeszcze mam pytanie do moich poleconych dotyczącego konkursu:
Cytat:Oraz info: Od paru dni planuje zrobić mini konkurs. W adfly uzbierało mi się około $2.5, dołożę kolejne tyle i zrobię konkurs na $5 z okazji świąt dla moich poleconych Smile Jeden z warunków to minimum 25 bu'xów TEST z mojego linka i aktywność na nich. Pisze to teraz, żeby każdy mógł sobie dodać kto nie ma.

Pytanie:
Chcecie żebym $5 podzielił powiedzmy na 3 miejsca i żeby 3 osoby wygrały czy może całą kwotę dla jednej osoby?

EDIT:
Proszę o zagłosowanie w sondzie:

RE: Multiclicker 2 - Wielki poradnik + oferta generowania kluczy - SmigolMarek - 06-12-2016 18:14

Przyszła wypłata z Ironbuxa lecz niestety nie mogę pokazać dowodu ponieważ na paypalu nie chcą mi się pokazać żadne ostatnie działania na PP

@edit

Już wszystko działa tutaj screen: [Obrazek: umL1zbi.jpg]

RE: Multiclicker 2 - Wielki poradnik + oferta generowania kluczy - agilos11 - 07-12-2016 12:50

Sinnick padłSad http://forums.sinnick.info

RE: Multiclicker 2 - Wielki poradnik + oferta generowania kluczy - Damianusix - 08-12-2016 10:44

Ban Fluteflow ;p na szceście wypłacili mi dzień wcześniej 0.26$ xd

RE: Multiclicker 2 - Wielki poradnik + oferta generowania kluczy - xdax1 - 08-12-2016 13:52

No niestety, bany poszły...

Kolejna aktualizacja:

Dodane:
186. advertisingpays: TEST (min. $2.50) - Dostajemy Free $3 na PB, starczy na wynajęcie refów
187. nationbux: TEST (min. $2) - grid
188. advertizeo: TEST (min. $4) - grid

Aktualizacja pluginów:
186. rubyclicks

Zmiany:
58. Fluteflowptc: PAY -> WYPADA (Ban za plugin)
82. UltimateClixx: PAY -> WYPADA (Automatyczny ban przy zleceniu wypłaty Sad )
166. ptctrustrev: TEST -> SCAM (Nie płaci)
123. justadey: Minimum zwiększone z $2 na $4

PRZYPOMINAM O GŁOSOWANIU W ANKIECIE!

Cytat:Oraz info: Od paru dni planuje zrobić mini konkurs. W adfly uzbierało mi się około $2.5, dołożę kolejne tyle i zrobię konkurs na $5 z okazji świąt dla moich poleconych Smile Jeden z warunków to minimum 25 bu'xów TEST z mojego linka i aktywność na nich. Pisze to teraz, żeby każdy mógł sobie dodać kto nie ma.

Pytanie:
Proszę o głosowanie: