[Dziennik/Tutorial] Search Engine Optimization (SEO) by Vasaki 2021 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: [Dziennik/Tutorial] Search Engine Optimization (SEO) by Vasaki 2021 (/Temat-Dziennik-Tutorial-Search-Engine-Optimization-SEO-by-Vasaki-2021-138720) |
RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - mattmaster - 16-11-2016 11:06 zarobiłeś już coś na tej stronie vasaki, bo suby już podpiętę? RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Vasaki - 16-11-2016 11:11 Nie interesują mnie zbytnio przychody z tej strony @[mattmaster] czytaj moją wypowiedz strone wczesniej. Bo serio zaczne wnioskowac o warny xD RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - mattmaster - 16-11-2016 11:15 Napisałem równo z Tobą, dlatego zwracam honor ale przecież masz suba podpiętego, to nawet z ciekawości nie wchodzisz, żeby sprawdzić czy ktoś się zarejestrował? Poza tym, będziesz udostępniał też statystyki ruchu? RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Vasaki - 16-11-2016 11:19 (16-11-2016 11:15)mattmaster napisał(a): Napisałem równo z Tobą, dlatego zwracam honor Te suby pewnie przepne na cos innego, zobaczymy. Ruch narazie z Zarabiam.com w wiekszosci Ale spokojnie Do premiery jeszcze 2 miesiace, wiec dopiero wtedy bd udostepnial statystyki i ew. $. Szczerze mowiac chodzilo o same wybicie a nie o jakies zarobki. Teraz wziąłem się za szukanie linków contentowych (content na stronie odpowiada tematyce linkowanej treści) Fani Resident Evil 7 na oficjalnej stronie Capcomu Fani Resident Evil 7 na Gram.pl RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Heat - 16-11-2016 15:38 idzie sie sporo nauczyć z tego dziennika ładnie pozycjonujesz RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - duos22 - 16-11-2016 23:13 vasaki a powiedz mi co z kanałem na yt? odpuszczasz to już sobie? RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Vasaki - 17-11-2016 20:37 Tak jak bylo to oczywiste, lekkie zmiany w pozycji strony. Generalnie na plus Dodatkowo dostałem od znajomego propozycje ze napisze mi jeden moze dwa artykuły bezpośrednio na stronę, to dodam je pewnie w tygodniu RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - twardy - 18-11-2016 11:53 Widze, ze pojawil sie w koncu jakis porzadny artykul, ktory nie jest sieczka Cos wiecej na ten temat vasaki? RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - aero2 - 18-11-2016 11:53 Nieźle kosisz, oby tak dalej. RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Vasaki - 18-11-2016 23:17 @[twardy] Mowilem ze znajomy napisze mi kilka tekstow, obral taki styl ktory mi sie bardzo podoba Po drobnych przeróbkach wrzuciłem go na stronę. Informacja ode mnie, w swoich tekstach wyszczególnijcie jakoś słowa kluczowe (podkreślenie, pogrubienie itp.) Przykładowy temat (napisany przez przyjaciela): Epizod Pierwszy, Drugi i Trzeci Resident Evil 7 PL | Resident Evil VII PL Oraz zmiany w Serpach Z keywordów na których mi zależy 4 są na pierwszym miejscu |