[SCAM] My24HourIncome - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [SCAM] My24HourIncome (/Temat-SCAM-My24HourIncome-135308) |
RE: Największy start w historii RevShare - MY 24 HOUR INCOME - program topowego rekrutera - Admek69 - 21-08-2016 17:51 Czyli te 8 reklam musze wyklikac co 24h, a nie codziennie niby to samo, a nie do konca. Bo jak wyklikam reklamy 1 dnia o 6 rano to drugiego dnia musze przed 6 rano Wydaje mi sie ze to dosyc istotna kwestia Dzieki Matthew RE: Największy start w historii RevShare - MY 24 HOUR INCOME - program topowego rekrutera - Matthew98 - 21-08-2016 18:01 (21-08-2016 17:51)Admek69 napisał(a): Czyli te 8 reklam musze wyklikac co 24h, a nie codziennie niby to samo, a nie do konca. Bo jak wyklikam reklamy 1 dnia o 6 rano to drugiego dnia musze przed 6 rano Wydaje mi sie ze to dosyc istotna kwestia Możesz wcześniej niż 24h, zależy jak ci będzie wygodnie, bo czatować aż się zegar zresetuje to trochę lipa RE: Największy start w historii RevShare - MY 24 HOUR INCOME - program topowego rekrutera - themistrz - 21-08-2016 18:27 wszedlem, moze pociagnie cykl RE: Największy start w historii RevShare - MY 24 HOUR INCOME - program topowego rekrutera - Serkownik - 21-08-2016 19:35 ruszyl juz serwis ? wplaty wyplaty BTC ? ile paczka dana pracuje dni ? ile rep/main ballance ? czy wsio na main ballance ? RE: Największy start w historii RevShare - MY 24 HOUR INCOME - program topowego rekrutera - Matthew98 - 21-08-2016 20:15 (21-08-2016 19:35)Serkownik napisał(a): ruszyl juz serwis ? Odpowiedzi na każde z tych pytań masz w pierwszym poście tego wątku, ale niech Ci będzie... 1. Tak, w dodatku miał największy start w historii revshare 2. Tak, jest CoinPayments w programie... sam zresztą używam 3. Zależy od naliczeń i od paczki. Na ten moment około miesiąca. 4. Wszystko idzie do Earning Balance (czyli do wypłaty) RE: Największy start w historii RevShare - MY 24 HOUR INCOME - program topowego rekrutera - migbor - 21-08-2016 20:47 Zacząłem z payza, ale słyszę, że CoinPayments, jest taniej. Czy mozna tam się się zarejestrować i środki z payza przelać, żeby potem z tego procesora wpłacać? Może ktoś by mógł jakiś link podesłać? Jestem zielony, jeśli chodzi o bitcoin RE: Największy start w historii RevShare - MY 24 HOUR INCOME - program topowego rekrutera - Matthew98 - 21-08-2016 20:52 (21-08-2016 20:47)migbor napisał(a): Zacząłem z payza, ale słyszę, że CoinPayments, jest taniej. Czy mozna tam się się zarejestrować i środki z payza przelać, żeby potem z tego procesora wpłacać? Może ktoś by mógł jakiś link podesłać? Jestem zielony, jeśli chodzi o bitcoin Możesz wypłacić z Payza na Bitcoin jeśli jesteś zweryfikowany. Zarejestrować portfel BTC możesz >>TUTAJ<< Jeśli nie wpłacałeś na Payza jeszcze to wpłać sobie od razu na portfel bitcoin. RE: Największy start w historii RevShare - MY 24 HOUR INCOME - program topowego rekrutera - migbor - 21-08-2016 21:00 Kupiłem już z payza paczki, a następne chciałbym inaczej, na payza mam kasę i z tego co zrozumiałem, to naliczenia też tam pójdą? Czy dobrze myślę, bo nie jestem biegły w temacie? RE: Największy start w historii RevShare - MY 24 HOUR INCOME - program topowego rekrutera - Matthew98 - 21-08-2016 21:15 (21-08-2016 21:00)migbor napisał(a): Kupiłem już z payza paczki, a następne chciałbym inaczej, na payza mam kasę i z tego co zrozumiałem, to naliczenia też tam pójdą? Czy dobrze myślę, bo nie jestem biegły w temacie? Tak, także ewentualnie możesz wypłacać na Payza i przerzucać wszystko na BTC i stamtąd do programu dopiero aż paczki z Payza nie wygasną. Albo dopłacić od razu z BTC i się nie bawić RE: Największy start w historii RevShare - MY 24 HOUR INCOME - program topowego rekrutera - Inwestor5 - 21-08-2016 21:16 Jak wpłace Bitcoin to naliczenia beda na moj portfel wracać czy jak? Kazdego dnia czy dopiero jak jakas kwota sie nazbiera? |