[ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com (/Temat-ZAPISY-Drugi-ZLOT-uzytkownikow-Zarabiam-com-133661) |
RE: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com - goblinX - 06-07-2016 20:05 (06-07-2016 19:22)Admin napisał(a): Z paintballem powinno być elastycznie, czyli w piątek będziemy mogli sie zdecydować kto/co/ile i kiedy - dziś jeszcze poprosiłem o numer do tej firmy paintballowej mimo zapewnień właściciela że nie będzie problemu wolę zadzwonić od razu (Mają współprace z tą firmą paintballowa). To ta firma http://www.paintball.hardcore.pl/kielce.html RE: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com - michal86ole - 06-07-2016 20:57 (06-07-2016 10:52)Scoobyx napisał(a): Jak ktoś ma jakiś dobry głośnik przenośny to możecie zabrać Taki głośnik mogę zabrać, mały ale swoje daje RE: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com - MaLiN - 06-07-2016 23:33 Warto pomyśleć nad jakimiś kartami, czy nawet grami planszowymi, bo pogoda może być kiepska RE: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com - mysc - 06-07-2016 23:42 (06-07-2016 23:33)MLN napisał(a): Warto pomyśleć nad jakimiś kartami, czy nawet grami planszowymi, bo pogoda może być kiepska Właśnie myślałem żeby wziąć dwie planszówki na wszelki wypadek. Tematyczne do zlotu będą : - "Akcje i reakcje", nawet spoko gierka "giełdowa" w dużym cydzysłowie ;p - "Biznes po polsku" - taki polski monopol Wezmę je RE: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com - DDK - 07-07-2016 07:10 (06-07-2016 23:33)MLN napisał(a): Warto pomyśleć nad jakimiś kartami, czy nawet grami planszowymi, bo pogoda może być kiepska Karty do gry, Monopoly ( na 5 os z bankierem max :c ), piłka do siatki i jakiś głosnik bluetooth od majfrendów z Chin będę miał no i licze że dojdzie mi do czasu wyjazdu kamerka do nagrywania RE: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com - Admin - 07-07-2016 07:11 poker przy whisky to lubie @up nie masz monitorowania paczki? RE: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com - nitram - 07-07-2016 07:52 Na stronie widzę też ofertę spływ kajakowy. Jak pogoda dopisze można np w sobotę paintball ogarnąć a w niedzielę spływ kajakowy, ewentualnie i jedno i drugie w sobotę ? Pytanie do paintball czy dają swoje stroje (mundury ?) zakładam że tak, ale na zdjęciach goście w garniturach są co może trochę bardzo boleć RE: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com - DDK - 07-07-2016 08:05 (07-07-2016 07:11)Admin napisał(a): poker przy whisky to lubie Zamówiłem druga bo tamten koleś w uja przyciąl. Dziś maja wysłać a jutro będę ścigać kuriera przed 14. Akcesoria będę miał dziś już RE: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com - nitram - 07-07-2016 08:15 A mówiłem żeby nie czekać do ostatniej chwili RE: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com - Admin - 07-07-2016 08:40 dzwoniłem i zaklepałem termin, godzine elastyczną ustawiłem (do potwierdzenia w piątek wraz z ilością zainteresowanych) popołudniową. Dostaniemy marketu, kulki i stroje, więc nikt się nie powinien ubrudzić Ceny tak jak na stronie: http://www.paintball.hardcore.pl/cennik-kielce.html pewnie podstawowy pakiet wystarczy (na ostatnim zlocie o dziwo na podstawowym około 3 godzin zabawy było). |