Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st (/Temat-Zarabianie-na-motywatorach-przez-skracanie-linkow-przez-Adf-ly-i-Sh-st-129322) |
RE: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - HajsMotywatory - 23-02-2016 22:37 @BabyBuns Kiedyś jak się bardzo bawiłem w skracanie linków to nawet jak wpuściło się przekierowanie botami na proxy to zliczali Dlatego też wziąłem się za realizację tej strony, bo gdyby nie było tego limitu to bocik i bardzo dobry biznes dla każdego użytkownika Pracuję aktualnie nad 3 stronami ale tą też ciągle na oku mam. Chciałem zrobić coś takiego, żeby każdy jednak mógł troszkę zarobić. Tutaj jest ten system motywatorów i taka wymiana linków wpasowała się idealnie ale niestety limity. Pod wymianę ruchu, lajki itd. to będę inne serwisy robił, bo w tym przypadku troszkę by to się nie zgrywało. Tu motywatory, a tu wymiana lajków RE: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - Yaaro - 24-02-2016 00:37 a Jaki pomysł na hajsdemoty masz zostawiasz bez aktualizacji na jakiś czas? RE: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - HajsMotywatory - 26-02-2016 18:54 Tak. Na razie żadnych aktualizacji nie planuję. Muszę dobrze przemyśleć w którą stronę rozwinąć serwis. Dobry marketing i próba wbicia w czołówkę tego typu stron czy wykminienie coś z tymi linkami, żeby każdy mógł zarobić sobie. Jak będzie coś wiadomo na pewno dam znać w temacie Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - Hybrid1990 - 17-06-2021 15:26 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |