Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji (/Temat-Projekt-Zarabiam-Czyli-Panda-w-akcji-127085) |
RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - Vasaki - 21-05-2016 18:38 Czekaj, włączę wowapa RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - Vasaki - 22-05-2016 13:36 Takia wrzutka ode mnie Wrzuciłem dopiero co na strone short linka z ouo w celu sprawdzenia i stawek i możliwości użycia apikeya do generowania linków co w efekcie przekłada się na brak możliwości obejścia go przez adblock'era Efekt? Naprawdę niezły, jak na dzisiaj tak słaby ruch wpadło już 0.2$ Wydaje mi się, że do końca dnia winno być ponad 1,2$ Tak, że wszystkich posiadaczy stron zapraszam bo naprawdę warto Reflink (Wszystko idzie na konto Rafała ^^, tak że proszę o ew. wsparcie) System poleconych - 20% A opcja full page script robi świetną robotę ^^ P.s. teraz Europa (głównie Polaczki na stronie) a ciekawe co będzie jak wstanie USA RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - fusek - 22-05-2016 14:13 Nice. Czyli api generuje samo linki? Btw kto to ten Rafal? Kolega? Przyjaciel? Bo widze ze chcesz mu cos udowodnic a zarazem pomoc RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - Vasaki - 22-05-2016 14:27 Jedna z osób które uratowały mi życie, jest moim przyjacielem od kilku lat Generalnie chodzi o zakład: "W internecie nie da się zarabiać bez kradzieży lub wpompowania pieniędzy" #Edit# Tak dodam, że na Daylymotion można też zarabiać pasywnie Jeżeli ktoś ma ruchliwą stronę i chciał by aby filmiki odtwarzały mu się na niej automatycznie i bez dzwięku np. (w ciemnym rogu strony) to pisać A i pochwalę sie, poindexowało i wskoczyłem trochę wyżej w zagranicznych wyszukiwarkach czego efekt widzać w CPM RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - Vasaki - 23-05-2016 13:04 Aż się muszę pochwalić, gdyż daylimotion ładnie zaczyna skakać w górę To pewnie za sprawą ostrego wejścia ruchu intenational RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - fusek - 23-05-2016 20:47 Woe. A jakie tam minimum? A co do dm to znaczy ze masz jakas wtyke do wordpresa? W sumie mozesz podeslac mi na pw wraz z refflinkiem z dm. Jesli to jest w tle i sam sie odpala to moge go dodac RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - mahuzz - 23-05-2016 20:50 Przykład człowieka, który zawsze znajdzie jakiś sposób. Dąże do tego co Ty. Wcale nie trzeba biegać na etacie żeby zarabiać pokaźne sumy. Gratulacje i trzymam kciuki jeszcze mocniej! RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - Vasaki - 23-05-2016 21:04 Minimum wysokie bo 100$ ale przy CPM = 15$ mozna szybko zebrac Up. Dzięki za słowa uznania ^^ Pierdzielić PW Znalazlem po długich poszukiwaniach a dzięki pomocy przyjaciela Grzesia udało się go zmodernizować Więc wrzucam wam tutaj skrypcik do daylimotions (odtwarza filmik automatycznie, bez dzwięku można go wrzucić tak jak ja czyli w okienko ) Do tego mam banner ich z rotatorem co jest (widget) który również automatycznie włącza się po wejściu na stronę Kod PHP: <script src="https://api.dmcdn.net/all.js"></script> http://www.dailymotion.com/video/x280e0v_obcy-izolacja-spolszczenie-do-gry-d_videogames Różne rozmieszczanie, rezygnowanie z banneru na kilka dni itp. Efekt full automated Generalnie powstał serwis z filmikami od daylymotions, automat w 100% ale nie mam chęci się nim zająć http://zjebane.pl/ A jak bd potrzebowal pomocy z DM to daj znac na GG Nie ma systemu poleconych ale chetnie pomoge RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - maks1824 - 23-05-2016 21:14 Proponuję sprzedać/oddać w dobre ręce:-) RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - Vasaki - 23-05-2016 21:19 Szablon do lekkiej zmiany itp. Nazwa mi sie podoba xD i szkoda mi emaila xD |