MyPay-prosty sposób żeby zacząć zarabiać - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: MyPay-prosty sposób żeby zacząć zarabiać (/Temat-MyPay-prosty-sposob-zeby-zaczac-zarabiac-111085) |
RE: Prosty sposób żeby zacząć zarabiać (MyPay, Kubigo itp) - Epawel88 - 08-09-2018 11:04 A na kubigo.pl jak zleca się wypłatę,to trzeba podawać kod PayPal czy wystarczy adres email powiazany z kontem? A jak zleca się wypłatę to trzeba kod podawać czy adres email powiązany z kontem PayPal? RE: Prosty sposób żeby zacząć zarabiać (MyPay, Kubigo itp) - Epawel88 - 17-09-2018 11:58 Witam wszystkich,pierwsze pieniądze w kubigo zarobione i wypłacone na paypal,jestem zadowolony bo chociaż nie oszukują jak wiele innych stronek,typu maypay w którym nie zarobiłem nic,ba tam nawet nie ma gdzie zarobić,bo nie ma akcji a za te co zrobiłem to mi nie policzyli a jak pisałem do nich to nawet nikt nie raczył udzielić mi odpowiedzi,ale z kubigo jestem zadowolony,support zawsze do dyspozycji,odpowiadają na wszystkie pytania i przede wszystkim wyplacaja. Tu znajdziesz dowód moich zarobionych pieniędzy REFLINK USUNIĘTY nie jest wiele bo testuje jeszcze wiele innych stronek do zarabiania ale jeszcze nie trafiłem na tak dobrą jak kubigo.pl Zapraszam do udziału wszystkich zainteresowanych,skoro można to czemu nie skorzystać.jak wyplace z innych źródeł,to wtedy podzielę się informacją.Pozdrawiam RE: Prosty sposób żeby zacząć zarabiać (MyPay, Kubigo itp) - Olszi - 17-09-2018 15:48 Czy kubigo jest lepsze od MyPay? Nie wiem, ciężko powiedzieć. Ze wszystkimi serwisami tego typu sytuacja jest taka, że trzeba się wstrzelić w moment gdzie są dobre akcje. Nieraz bywało tak, że przez tydzień na MyPay było Eldorado i szło ustrzelić dniówki po kilkadziesiąt złotych a na kubigo w tym samym czasie ciężko było zarobić złotówkę. Innym razem z kolei było na odwrót. Chociaż zgadzam się z tym, że w przypadku MyPay kontakt z adminem (a w zasadzie jego brak) jest minusem. RE: Prosty sposób żeby zacząć zarabiać (MyPay, Kubigo itp) - Epawel88 - 17-09-2018 16:30 Dla mnie jest zdecydowanie lepiej w kubigo,przez 2 dni po 1godz na dzień 21,50 zł a w maypay 1tydzień 0,24gr i żadnych akcji oprócz tej po0,8 i 1,40 ale mi nie zaliczyli,czyli morał jest prosty...Pozdrawiam RE: Prosty sposób żeby zacząć zarabiać (MyPay, Kubigo itp) - Olszi - 22-09-2018 19:06 To korzystaj póki jest okazja i szuraj akcje RE: Prosty sposób żeby zacząć zarabiać (MyPay, Kubigo itp) - HellChoseMe - 27-09-2018 00:43 Nie ma to jak praca na akord. Ile z siebie dasz tyle masz RE: MyPay-prosty sposób żeby zacząć zarabiać - monisiaxp - 29-07-2019 21:14 Jak tam teraz wygląda z akcjami na mypay? Da się teraz coś w ogóle wyciągnąć? RE: MyPay-prosty sposób żeby zacząć zarabiać - DonWestbam - 11-08-2019 00:50 Też jestem ciekawy jak to teraz wygląda. RE: MyPay-prosty sposób żeby zacząć zarabiać - Olszi - 18-08-2019 18:33 Jest całkiem sporo akcji w tym jedna za 1zł. RE: MyPay-prosty sposób żeby zacząć zarabiać - paula2017 - 18-08-2019 19:06 (18-08-2019 18:33)Olszi napisał(a): Jest całkiem sporo akcji w tym jedna za 1zł. Kto by to robił za zete jak w sieci masz za 8 zł tylko debil matisobowi nabija kasę.. |