RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - mikiniki - 08-12-2017 19:08
Współpracowałem z wieloma firmami tego typu. W 100% z ręką na sercu mogę powiedzieć że ta jest najlepsza. Kto ma jakieś pytania/wątpliwości zapraszam na priv. Pozdrawiam/ mikiniki
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Bazyl - 08-12-2017 19:51
(08-12-2017 19:08)mikiniki napisał(a): Współpracowałem z wieloma firmami tego typu. W 100% z ręką na sercu mogę powiedzieć że ta jest najlepsza. Kto ma jakieś pytania/wątpliwości zapraszam na priv. Pozdrawiam/ mikiniki
Potwierdzam jak najbardziej! Nie ma lepszego serwisu sub SMS na rynku
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - patttson - 08-12-2017 20:10
Od wczoraj czekam na odpowiedz PW od mikiego, wiec ja juz mam watpliwosci
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Bazyl - 08-12-2017 20:18
(08-12-2017 20:10)patttson napisał(a): Od wczoraj czekam na odpowiedz PW od mikiego, wiec ja juz mam watpliwosci
Pisałeś na PW tutaj czy na GG? Jak już czekasz od wczoraj to napisz jeszcze raz
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - patttson - 08-12-2017 21:20
Pisalem wlasnie o numer GG, jak juz polecacie sie na PW i odstraszacie od konkurencji w watkach ogolnych to chociaz kontakt zachowajcie
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - tokaj25 - 08-12-2017 21:25
Wbij na chat na FS i po chwili będziesz miał.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - patttson - 08-12-2017 21:41
Nie rozumiem, to wam powinno zależeć na kliencie. Wiem jaki jest biznes, jak wiadomo konkurencja to ku**a, ale to wy powinniście się starać jako serwis, a nie potencjalny klient, który będzie na was zarabiał
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 09-12-2017 01:24
(08-12-2017 21:41)patttson napisał(a): Nie rozumiem, to wam powinno zależeć na kliencie. Wiem jaki jest biznes, jak wiadomo konkurencja to ku**a, ale to wy powinniście się starać jako serwis, a nie potencjalny klient, który będzie na was zarabiał
@[patttson] Dlatego zawsze najlepiej jest pisać do właścicieli a nie pracowników My jesteśmy dla Was dostępni niemal całą dobę, 7 dni w tygodniu. Jeśli chodzi o kontakt z nami to śmiem twierdzić, że od 7 lat nie ma serwisu, z którym kontakt byłby na takim samym poziomie lub lepszym
ps. pisałeś do Mikey czy mikiniki?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - patttson - 09-12-2017 11:11
Mikiniki, jak mówie, pisałem, bo już wczesniej widzialem, ze dajecie dostęp ręcznie, a ciężko sprawdzić waszą ofertę mając wszystko zablokowane
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Karewer - 09-12-2017 11:44
@[patttson]
mikiniki, nie jest ani właścicielem, ani pracownikiem. Napisał przecież, że współpracował z wieloma firmami i wyraził opinię o najlepszej wg. niego i mnie, którą jest FireSub oczywiście. Pisz do @[Kiljan], @[Mikey] lub @[MartinS]
|