RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - matek2204 - 25-08-2017 16:24
Witam, jest opcja aby np. iframe jaki biorę z firesub (program vids-24.pl) był tylko jako zwykły odtwarzacz ? Tzn. jak wklejam kod iframe na moją stronę to pokazuje mi się cała strona w okienku a jest opcja aby był tylko player?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - milosz998 - 25-08-2017 17:02
Rozumiem że walkę Maywathera czy jak mu tam z McGregorem można promowac u was? Bo to nie jest gala polsatu i jest transmitowana na cały świat. Także link do jakiejś transmisji do przekierowania i chyba wszystko spoko nie?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 25-08-2017 17:06
(25-08-2017 17:02)milosz998 napisał(a): Rozumiem że walkę Maywathera czy jak mu tam z McGregorem można promowac u was? Bo to nie jest gala polsatu i jest transmitowana na cały świat. Także link do jakiejś transmisji do przekierowania i chyba wszystko spoko nie?
Nie musi to być gala polsatu, wystarczy, że w Polsce prawa do niej posiada Polsat.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - milosz998 - 26-08-2017 13:30
Czyli co? Nie można? Przecież inne telewizje zagraniczne też udostępniają walkę. Przekierowanie na jakiś zagraniczny stream i już.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MartinS - 26-08-2017 13:34
Nie można. W Polsce jedynym legalnym źródłem transmisji jest Polsat. Polsat to Plus, więc jak zobaczą, ze ktoś im zabiera klientele.. może być różnie. Wydarzenie ogromne, ale niestety.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - milosz998 - 26-08-2017 22:05
A gdyby stream nazwac np "walka" albo "gala" i promować nie w stylu "Walka McGregor vs Maywather dostępna tutaj:" tylko np wklejac tylko link w odpowiednich tematach. Ja opieram promocję streamów na spamie w komentarzach (gdzie już jest kilka linków), wiec można by napisać pisać coś w stylu "zajrzyjcie tutaj: link". Nie ma wtedy bezpośrednio powiedzane że jest tam ta konkretna walka, no i nie da się przekierowania do streamu żadnego.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 26-08-2017 22:13
Gdyby gala odbywała się w otwartym polsacie to wielkiego problemu by nie było, jednak gala jest ppv to znaczy ze w Polsce trzeba za nią zapłacić więc nie można jej promować ponieważ jest to gala płatna. Podpadanie polsatowi niestety nikomu się nie podoba.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 30-08-2017 14:29
Od wczoraj pytacie czy jest jakaś awaria bo w jakimś serwisie coś tam nie działa. Aby zaoszczędzić sobie jak i Wam czasu pragnę powiedzieć, że nie ma żadnej awarii, korzystamy z innego agregatora niż konkurencja a awaria jeśli jest to na pewno nie jest globalna i nie dotyczy operatorów.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Mikey - 02-09-2017 18:31
Uwaga! Uwaga!
Nowa, wieloszablonowa pusta oferta już dostępna w programach po zalogowaniu się do FireSub.pl! Życzymy wysokich zarobków!
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - itolek100 - 02-09-2017 19:42
Witam, jak zacząć swoją przygodę w tym programie? Jakieś wskazówki lub coś w tym rodzaju? Będę wdzięczny.
|