Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT! (/Temat-Sejfik-com-Dowody-wyplat-Porady-Opinie-SERWIS-WYPLACA-OD-PONAD-10-LAT-51152)

RE: Sejfik.com- Dorabiaj przez internet (Dowody wypłat, Porady, Opinie) - MrocznyKILL - 30-05-2017 10:52

Kilka informacji:

-Przypominam że chętnie odkupię każdą ilość sejfikowych punktów. Aby sprzedać punkty wystaw je tutaj https://sejfik.com/pages/tradepoints.php płacę 24gr za każde 500 pkt.

-BONUS z FG na forum dobiegł końca.

-Sporo osób pyta mnie gdzie promuję PTP Extra. Więc odpowiem tutaj zbiorczo. Promuję na sejfiku oraz http://forsapl.info/pages/advertise.php w klikach sieciowych. Dziennie nabija do 170 kredytek. Wiadomo z dwóch miejsc nieco ilość poprawnych wejść spada ale nie na tyle aby nie było to opłacalne.

RE: Sejfik.com- Dorabiaj przez internet (Dowody wypłat, Porady, Opinie) - Martinuss - 10-06-2017 13:26

@[markonix]
@[MrocznyKILL]

Właśnie wykonałem akcję z Refunder za 6zł.
Czyli zarejestrowałem się z linka który jest na Sejfik + dokonałem zakupy w sklepie Empik poprzez stronę Refunder. Kupiłem eBooka do GTA V (6,79zł Jerk2 ) ale ten zakup nie pojawił mi się w sekcji ''Nadchodzące zwroty'' dlaczego? Sad
Czyli nie dostanę tych 6zł na Sejfik?
Bo chciałbym otrzymać w czerwcu tak aby zlecić wypłatę do końca czerwca.

RE: Sejfik.com- Dorabiaj przez internet (Dowody wypłat, Porady, Opinie) - MrocznyKILL - 11-06-2017 08:48

(10-06-2017 13:26)Martinuss napisał(a):  @[markonix]
@[MrocznyKILL]

Właśnie wykonałem akcję z Refunder za 6zł.
Czyli zarejestrowałem się z linka który jest na Sejfik + dokonałem zakupy w sklepie Empik poprzez stronę Refunder. Kupiłem eBooka do GTA V (6,79zł Jerk2 ) ale ten zakup nie pojawił mi się w sekcji ''Nadchodzące zwroty'' dlaczego? Sad
Czyli nie dostanę tych 6zł na Sejfik?
Bo chciałbym otrzymać w czerwcu tak aby zlecić wypłatę do końca czerwca.

Niestety ja nie jestem w stanie Ci pomóc w tej sprawie. Jedynie @[markonix] może się w tej sprawie wypowiedzieć. Choć podejrzewam że do wyjaśnienia tej sprawy lepszym miejscem będzie kontakt mailiowy.

RE: Sejfik.com- Dorabiaj przez internet (Dowody wypłat, Porady, Opinie) - markonix - 11-06-2017 15:04

Pytanie do serwisu refunder, a nie do sejfik'a. Jak się tam wyjaśni to dopiero należy zastanawiać się nad statusem w sejfik'u bo to niekoniecznie muszą być zależne kwestie. Nie współpracujemy bezpośrednio z tym serwisem i nie mamy danych szczegółowych.

RE: Sejfik.com- Dorabiaj przez internet (Dowody wypłat, Porady, Opinie) - Martinuss - 11-06-2017 15:44

@[markonix]

Właśnie mi naliczyło cashback w wysokości 0,07zł czyli jest OK.
Te 6zł za tą akcję dostanę do 15 dnia Czerwca?

RE: Sejfik.com- Dorabiaj przez internet (Dowody wypłat, Porady, Opinie) - markonix - 11-06-2017 21:29

Nie ma jednoznacznego terminu, jest czas maksymalny na rozliczenie tylko.

RE: Sejfik.com- Dorabiaj przez internet (Dowody wypłat, Porady, Opinie) - Carnage - 13-08-2017 20:08

Strona wypłaca ale zarabia się bardzo wolno...

RE: Sejfik.com- Dorabiaj przez internet (Dowody wypłat, Porady, Opinie) - Kamil85 - 20-08-2017 14:14

dobry serwis polecam

RE: Sejfik.com- Dorabiaj przez internet (Dowody wypłat, Porady, Opinie) - MrocznyKILL - 06-09-2017 19:39

Ostatnio znów pojawiło się co nieco zapytań na PW czy nadal skupuje Sejfikowe Punkty.
Odpowiem więc zbiorczo tutaj a i przy okazji przypomnę pozostałym że skupuję punkty cały czas bez ograniczeń. Skupuję po 47gr za 1000 pkt. Osoby mające do sprzedania więcej niż 10000 pkt mogą napisać na PW bo przy takiej ilości można odrobinę po negocjować.

Aby sprzedać punkty nie trzeba pisać mi PW można od razu wystawić je tutaj https://sejfik.com/pages/tradepoints.php a ja kupie je do 48h.

RE: Sejfik.com- Dorabiaj przez internet (Dowody wypłat, Porady, Opinie) - MrocznyKILL - 29-09-2017 15:58

Pojawiły się fajne mini zadania po 5 gr. Zadanie to 2 kliki myszką Idea Oby takich więcej Big Grin