RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Max998 - 29-05-2017 22:09
Czy dodane będą dawne stawki w SMS Premium i czy ogólnie zostaną dodane NORMALNE SMS Premium? Nikt mi za obecny koszt 25zł. nie wyśle sms a nie chcę się bawić w suby bo miałem do tej pory jednorazowe płatności w przystępnej cenie 5-6zł (koszty sms pobierającego)..
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 31-05-2017 14:39
Będą oczywiście inne stawki MO, na począku czerwca powinny się już pojawić.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Roser17 - 31-05-2017 23:39
Witam były jakieś problemy dzisiaj z liczeniem wejść? Bo o 23.37 dostałem leada z platformy z której miałem tylko 1 wejście juz o jakieś 15. Jak coś to bylo preumium a nie sub :/
Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kapka - 01-06-2017 00:05
To tan zwane opoznienia
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 01-06-2017 18:24
Miło nam poinformować, że płatności zagraniczne, które były dostępne u nas jakiś czas temu, nie CPA, powróciły. Lista maksymalnych stawek: http://wklej.to/pmZtz
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Dante_/ - 02-06-2017 18:05
(01-06-2017 18:24)Kiljan napisał(a): Miło nam poinformować, że płatności zagraniczne, które były dostępne u nas jakiś czas temu, nie CPA, powróciły. Lista maksymalnych stawek: http://wklej.to/pmZtz
Rozumiem, że to w PLN podane? Jeżeli tak to czy Czechy to nie pomyłka ( Czech Republic 43,98576 ) chyba, że to jakaś rejestracja + podane numeru karty płatniczej.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 02-06-2017 22:10
Tak, w PLN. Są to stawki maksymalne, są tu także opcje płatności kartą, dlatego niektóre stawki mogą być bardzo wysokie.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - eljotg - 04-06-2017 11:17
Jak długo muszę czekać na wypłatę standardową (paypal) ???
zero informacji o tym, pisałem maila (brak odpowiedzi)
mam wrażenie że macie taki system w stylu '' oddaj nam 20% albo czekaj miesiąc "
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Karewer - 04-06-2017 15:33
Znasz kogoś, kto czekał równo miesiąc na wypłatę? Z tego, co słyszałem, to wypłaty wychodzą do 7 dni przeważnie. FireSub dostał niestety po tyłku przez całą aferę i jak na razie Kiljan, to musi dokładać do subów, żeby po jakimś czasie wyjść na 0, a potem dopiero zacząć zarabiać. Mnie wcale nie dziwi prowizja 20%, bo przynajmniej mam płynność finansową i pewność, że kasę otrzymam.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 04-06-2017 15:56
(04-06-2017 11:17)eljotg napisał(a): Jak długo muszę czekać na wypłatę standardową (paypal) ???
zero informacji o tym, pisałem maila (brak odpowiedzi)
mam wrażenie że macie taki system w stylu '' oddaj nam 20% albo czekaj miesiąc "
Zero informacji? Bo trzeba czytać to co się akceptuje.
http://firesub.pl/regulamin.pdf
a dodatkowo w powiadomieniach:
Wypłaty zawsze staramy się realizować możliwie jak najszybciej, a wiadomości po 2 dniach od zlecenia w stylu "gdzie moja wypłata" gdzie czas realizacji to DO 30 dni są delikatnie mówiąc niepoważne.
|