RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - KupięStrony - 07-05-2017 20:28
CoXD
Przeciez te dwie domeny to mialy udzial w 25%xD
Mialem jeszcze kilka innych domen, tak jak pisalem wczesniej i dam se uciac lapy, ze minimum 200odwiedzajacych dziennie probowalo wypelnic oferte z nisz poza tym gta i cs Mam udowodnic publicznie? Bo to jest baaardzo dziwne, ze wyrzucasz publicznie te 2 domeny konkretnie pod wymienione wczesniej nisze. Tak jak pisalem wczesniej, jest reszta nisz na ktorych zarabialem o wiele wiecej ni na tych powyzszych, tylko niewiem dlaczego, ale ciagle sie upierasz, ze tylko na cs i gta zarabialem uwazajac mnie za debila, ktory uwaza ze te nisze sie nie wypala... ale w sumie tez dziwne, ze wypalily sie z dnia na dzien
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 07-05-2017 20:32
(07-05-2017 20:28)KupięStrony napisał(a): CoXD
Przeciez te dwie domeny to mialy udzial w 25%xD
Mialem jeszcze kilka innych domen, tak jak pisalem wczesniej i dam se uciac lapy, ze minimum 200odwiedzajacych dziennie probowalo wypelnic oferte z nisz poza tym gta i cs Mam udowodnic publicznie? Bo to jest baaardzo dziwne, ze wyrzucasz publicznie te 2 domeny konkretnie pod wymienione wczesniej nisze. Tak jak pisalem wczesniej, jest reszta nisz na ktorych zarabialem o wiele wiecej ni na tych powyzszych, tylko niewiem dlaczego, ale ciagle sie upierasz, ze tylko na cs i gta zarabialem uwazajac mnie za debila, ktory uwaza ze te nisze sie nie wypala... ale w sumie tez dziwne, ze wypalily sie z dnia na dzien
Nie uważam cie za debila, pokazuje co jest w bazie po wyszukiwaniu twojego ID, oraz braku pustego referera, chęci wypełnienia ofert z innych jak widzisz NIE MA, więc albo ludzie z innych stron kopiowali sobie twoj link i wklejali zamiast kliknąć albo po prostu nie probowali robic ofert. Nie twierdze, że nie miałeś wejść z innych stron, tu są podane próby robienia ofert czyli np. wpisanie numeru, potwierdzenie pinem i wylaczenie uslugi.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - FireMedia - 07-05-2017 20:36
Wyjaśnijcie to sobie na spokojnie na gg. Może znajdziecie jakis problem techniczny, który zaistniał po którejkolwiek stronie.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - KupięStrony - 07-05-2017 20:41
Wyslalem info na pw Kiljan, to jest bardzo dziwne. Ze wymieniles tylko dwie domeny, gdy oferty FS mialem podpiete ogolnie na jeszcze innych 6 domenach, w ktorym odwiedzajacy po kliknieciu w download zostal przekierowywany pod oferty Firesub, nie bylo kopiowania linkow.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - milosz998 - 14-05-2017 15:56
2 problemy:
1. http://scr.hu/3k41/v9f0m
Nie ma zadnej rejestracji
2. Nie da się wybrać stawek w generatorze. Klikam "wybierz usługi (max 3) i nie wyskakuje żadna do wyboru.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - DzejkobPL - 14-05-2017 16:01
Czytaj nagłówek z wiadomościami na FS. Obecnie usługi są wyłączone.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - milosz998 - 14-05-2017 16:02
Ok właśnie doczytałem. Ciekawe z jakiego znowu powodu...
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 22-05-2017 07:15
Nowe usługi zostały dodane.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Awartis - 23-05-2017 09:19
Powrót Króla
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 23-05-2017 15:46
Dokładnie
|