RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - sad32esadsaxc - 03-04-2017 16:51
Powiem tak, konwersji nie będzie już wcale
A jak ktoś naprawdę się zapisze i nic nie dostanie to będą szły reklamacje LOL
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - FireMedia - 03-04-2017 18:04
Programy sa robione, żeby maksymalnie ograniczyć spadki konwersji... wszyscy, którzy mają fajny real content i potrzebuja jakiejś "modyfikacji", to niech pisza do nas indywidualnie....
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Arrko - 03-04-2017 18:16
"Programy sa robione, żeby maksymalnie ograniczyć spadki konwersji"
seriooo?
chyba coś wam nie wyszło
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 03-04-2017 18:41
(03-04-2017 18:16)Arrko napisał(a): "Programy sa robione, żeby maksymalnie ograniczyć spadki konwersji"
seriooo?
chyba coś wam nie wyszło
Programy są robione tak jak muszą być robione, staramy się, żeby konwersja spadała możliwie jak najmniej.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - sad32esadsaxc - 03-04-2017 18:49
Trzeba się zebrać i coś z tym wszystkim zrobić
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Damian0820 - 03-04-2017 19:13
Moze ktos podeslac screena jak teraz wyglada pusta oferta? Nie mam chwilowo dostepu do sprzetu.
Wysłane z mojego LG-P895 przy użyciu Tapatalka
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - milosz998 - 04-04-2017 10:01
Przecież przy tym napisie to szkoda cokolwiek robić.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Karewer - 04-04-2017 10:23
To nie rób. Ja pierd*** czy Wy nie możecie pojąć, że to jest odgórny nakaz, który został nałożony przez operatorów/agregatora?? Jest kilka innych serwisów, gdzie tych kosztów nie ma, więc w czym problem? Może przesadzam trochę w tym, co napisałem, ale nie chce mi się czytać już płaczu w tej całej aferze. Było też pisane, że programy filmowe/stream wrócą, ale to chwile potrwa, bo trzeba przystosować je do nałożonych "standardów", żeby zminimalizować spadek konwersji. Mam żonę, dziecko, mieszkanie i rachunki do opłacenia i wbrew pozorom tak samo jak niektórzy tutaj, suby/premki to pewna część moich miesięcznych dochodów, ale nie będę chlastał się z tego powodu. Idźcie na dwór, przewietrzcie się i wrzućcie na luz. Chwila odpoczynku każdemu wyjdzie na dobre. Nie jest to Moje "gimbusiarskie" podejście i jakieś biadolenie napinającego się łebka, bo niedługo mi 30-tka stuknie i wierzcie mi, że tego płaczu nie da się czytać. Warto chwilę poczekać, bo zapewne niedługo wszystko wróci do normy.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - sad32esadsaxc - 04-04-2017 12:29
Karewer, Tobie też polecam iść i złapać wiosennego słonka, słonko
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Karewer - 04-04-2017 12:57
Ja wychodzę dosyć regularnie, bo pracuję również na zwykłym etacie. Nie mogę sobie pozwolić na nie płacenie rachunków i innych opłat z powodu losowej sytuacji jak ta teraźniejsza afera. Prywatne ubezpieczenie, miesięczny ryczał i inne opłaty same się nie opłacą niestety, bo kawalerskie życie dawno się skończyło, a dziecko też rośnie, a i jeść trzeba. Za same serwery VPS co miesiąc płacę prawie 300 zł. Dodatkowo ryczałt za luty wyszedł mi 722 zł, więc łatwo obliczyć, że w lutym zarobiłem grubo ponad 8k, więc obecna sytuacja dla mnie również jest trudna. Rynek płatności sms jest najłatwiejszym sposobem tak na prawdę na zarobek w obecnych czasach. Niektórzy twierdzą, że złapali Pana Boga za nogi (zarabiając na subach), a wystarczy taka afera jak ta i ludziom w głowach się pierd***, kiedy przyszłość tego rynku była niepewna. Tyle w tym temacie
|