RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - aero2 - 18-02-2017 08:20
@[batman]
M3DINNER
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Karewer - 18-02-2017 22:25
A ja polecam M3D1NNER. Bazową stawkę mam 11.34 zł, a dniówki można podglądnąć w galerii na forum
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - musicfan - 19-02-2017 10:56
szukam osoby która pomogła by mi w zarabianiu w zamian oferuję część zarobków
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - radek0389 - 06-03-2017 12:06
Mam dziwne pytanie.
Otóż utworzyłem z odpowiednimi ustawieniami ofertę z subsms w domenie wpisz-to.pl. Nie wygenerowała ona jeszcze żadnego leada, ale chciałbym ją wyedytować aby dodać nowy link po aktywacji. W którym miejscu w panelu znajdę właśnie tą konkretną ofertę abym mógł ją wyedytować? Czy muszę tworzyć całą od nowa?
Edit: Minutę po napisaniu tego postu, znalazłem. Generuj--->wczytaj i jest, tak więc post można usunąć.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Ando - 10-03-2017 20:20
Takie pytanie na szybko, jak to w końcu jest z programem pobieranie (SH4REFILES) ale bez wgranego żadnego pliku na serwer? Legal czy nielegal?
Regulamin w jakiś sposób chroni osoby zarabiające na nim?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 11-03-2017 17:08
Najlepiej jest oczywiście wrzucać pliki. W przeciwnym wypadku użytkownik pobierze regulamin. A mając wrzucony plik użytkownik otrzymuje to co chce pobrać.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Darven - 14-03-2017 16:55
http://android.com.pl/news/86114-policja-zatrzymala-oszustow-wyludzajacych-sms-y-premium/
Na czym polega legalność jednych subskrybcj i nietykalność drugich
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - szykiryki - 14-03-2017 17:03
@[Darven], jeśli podszywasz sie pod firmy lub osoby to nielegalne.
Jeśli informujesz o błędnym koszcie lub piszesz, że coś jest darmowe jest to nielegalne.
Jeśli wysyłasz do ludzi smsy z informacją, że włączyli subskrybcje i żeby ją wyłączyć muszą wysłać sms- zapuka do Ciebie parę smutnych panów.
Jeśli celowo wprowadzasz w błąd, jest to nielegalne.
To tak ogólnie.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Dante_/ - 14-03-2017 17:07
(14-03-2017 16:55)Darven napisał(a): http://android.com.pl/news/86114-policja-zatrzymala-oszustow-wyludzajacych-sms-y-premium/
Na czym polega legalność jednych subskrybcj i nietykalność drugich
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Tu nie chodzi o "legalność jednych subskrypcji i nietykalność drugich" jak to nazwałeś, lecz o to w jaki sposób są promowane. Dla przykładu mogę podać ostatni wybryk jednego z "promotorów", ktoś podszywał się pod Mariusz Pudzianowskiego i robił 'konkurs' na jedno z jego auto ( w poście nie było żadnej subskrypcji, ale co jakiś czas na fanpage publikował post o "wzorze o dołączenie do konkursu" ( program pobierz )). Tak na koniec, podszywanie się pod kogoś albo pisanie, że zapisanie się jest darmowe, etc. skutkuje blokadą konta + nie wypłacaniem, a w najgorszym wypadku 'zderzeniem z Pudzianem' 2
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Ando - 14-03-2017 17:10
A jak to jest z filmami które jeszcze nie miały premiery a już "można je obejrzeć" w necie?
|