Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
MXRevShare.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: MXRevShare.com (/Temat-MXRevShare-com-122142)

RE: MXRevShare.com - dariuszxdd - 11-07-2016 16:36

1 IP = 1 konto

1 domostwo = 1 konto

RE: MXRevShare.com - zet - 11-07-2016 16:52

Mozna zarejestrowac np brata, ktory razem z nami mieszka,
ale tak jak juz bylo pisane, musi byc inne IP, potem juz mozna korzystac
nawet z tego samego kompa.
Mysle ze inne IP to nie az tak duzy klopot.

RE: MXRevShare.com - dariuszxdd - 11-07-2016 17:05

@zet, jakiś czas temu rozmawiałem z Janusem i napisał, że na jedno domostwo 1 konto..

Może jeszcze niech rodzina powiedzmy 3-4 osobowa założy sobie konta jedno pod drugim...?

Prędzej, czy później może to się równać z banem...

Moja rada:
Napisać ticket z zapytaniem i wtedy otrzymujemy odpowiedź od Janusa.

RE: MXRevShare.com - zet - 11-07-2016 17:29

Zgadza sie, na 1 domostwo 1 konto, ale jesli bedzie inna osoba zapisana z innego IP
to juz nie jest jako domostwo.
Ale faktycznie dobra rada ,,, napisac do Janusa i sie upewnic.

RE: MXRevShare.com - adik7276 - 11-07-2016 18:59

Dobra rada jest taka aby nie kombinować. Jest jedno konto na domostwo co było już milion razy podkreślane. Coś pokombinujesz i uda Ci się troche pociągnąć, a później poleci ban... Więc lepiej chyba trzymać się wytycznych.

RE: MXRevShare.com - tollusiek - 11-07-2016 19:09

(11-07-2016 18:59)adik7276 napisał(a):  Dobra rada jest taka aby nie kombinować. Jest jedno konto na domostwo co było już milion razy podkreślane. Coś pokombinujesz i uda Ci się troche pociągnąć, a później poleci ban... Więc lepiej chyba trzymać się wytycznych.

Ale gdzie tu widzisz kombinowanie, gdy w domu jest dwóch domowników, którzy chcieliby zacząć swoją przygodę w MXRevShare, ale niekoniecznie chcą dzielić ze sobą to samo konto. To jest według ciebie kombinowanie?

RE: MXRevShare.com - sulliwan93 - 11-07-2016 20:21

Nie jestem pewny, ktoś wrzucał screen z rozmową z Janusem, że można mieć 2 konta na jednym komputerze, ale mają być założone z innego IP.

RE: MXRevShare.com - radek0389 - 11-07-2016 20:29

(10-07-2016 20:03)Karolo napisał(a):  dostałem zwrot z tm 5200zł i tym akcentem skończyłem ten biznes na lata Tongue kto wie, moze ta kwota znajdzie sie w mx Smile

Koleś chciał cie wyru..ać na ponad 5 tys., szczęśliwie odzyskujesz wkład, potem kolejny byznesmen "kasowy ruchacz" zakłada bliźniaczy byznes i chcesz mu wpłacić tą kaseRolleyes?

Chyba ze to ironiaJerk2

RE: MXRevShare.com - Polakko - 11-07-2016 22:35

Na Hyipforum piszą,że na kanale Youtube usera o danych Marcin Smelczysz odbędzie się w czwartek wywiad na żywo z Jamesem Lee Valentinenem.Jak ktoś ma pytania do Jamesa niech podsyła temu Marcinowi.

RE: MXRevShare.com - rafalinski - 11-07-2016 22:55

Mam pytanie, czy adpacki zostają na zawsze czy po iluś dniach znikają? A jak tak to po ilu?
Z góry dziękuje