Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Bannersbroker.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: BannersBroker (/Forum-BannersBroker-323)
+---- Wątek: Bannersbroker.com (/Temat-Bannersbroker-com-50087)

RE: Bannersbroker.com - insanemagik - 04-02-2013 15:44

Ma być widać adres zamieszkania, imie nazwisko,Data wystawieni itp.

RE: Bannersbroker.com - twardy - 04-02-2013 16:11

ja zrobilem screena przelewu

zaakceptowali

RE: Bannersbroker.com - Verb22 - 04-02-2013 16:53

wyslalem im, zobaczymy Smile Oby bo jak zaakceptują to 6-8 tysiaczkow na karte doleci Smile

RE: Bannersbroker.com - ComboThe - 04-02-2013 18:11

Na kartę poczekasz 2-3 tygodnie Smile

RE: Bannersbroker.com - Verb22 - 04-02-2013 18:18

wiem w marcu pod konie z 10tysiaczkow ;d

RE: Bannersbroker.com - kleomenes - 04-02-2013 19:00

@UP
Zapewne wiesz że nie wypłacisz całej kwoty na raz, zwłaszcza bez potwierdzenia notarialnego ?

RE: Bannersbroker.com - Elite - 04-02-2013 19:24

(04-02-2013 18:11)ComboThe napisał(a):  Na kartę poczekasz 2-3 tygodnie Smile

2-3 tygodnie to nie jest długo, wypłata na procesory płatnicze trwają dłużej.

RE: Bannersbroker.com - Verb22 - 04-02-2013 19:43

kleomens wiem ale wyplace 6 k zł swobodnieSmile do maja wyplace z 20 k

RE: Bannersbroker.com - gerald2211 - 04-02-2013 19:44

Wysłałem im w piątek fakturę ze sklepu i odrzucili. Pojawił się taki komunikat: Proof of address not aproved. Please revise: Please submit a recent within 4 months utility bill or bank statement that clearly shows YOUR name and address and a DATE. Go to personal settings and print off the PDF notarized ID Form complete it in English and have it signed by a notary public and re-upload this form with the bill attached.
Please check the information above and upload a new proof.

Wiem co tam pisze, ale nie wiem nadal jak im to wysłać by zaakceptowali proof of address. Faktura była aktualna, dane były widoczne, tylko że była po polsku, innej nie posiadam.

Najpierw muszę wysłać notarized form ? Bez tego nie zaakceptują proof of address ?

RE: Bannersbroker.com - dexterjj - 04-02-2013 20:08

wysokiej rozdzielczości było widać caly dokument z pieczatkami i podpisami ?? ostatnio mój polecony zalozył konto , wyslal zdjęcie wysokiej rozdzielczości dowodu osobistego pierwszej strony , i zdjęcie kwitku A4 z ubezpieczalni gdzie miedzy innymi widniały jego dane i były pieczątki i podpisy bo akurat ubezpieczał auto i tez zatwierdzili , od rejstracji konta do otrzymania meila ze karta została wysłana minęło 11dni

Inny polecony wysyłał skan faktury i nie przeszło mu , a jak zdrobił zdjęcie aparatem tego samego papierka to przeszło

W obydwóch przypadkach bez potwierdzenia notarialnego