RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - selfie - 04-04-2016 19:18
No, ale co w tym "ładnego"? To raczej przykre
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Max998 - 04-04-2016 19:21
Może to ująłem zbyt dziwnie ale bany za to popieram bo robi się paranoja i będzie afera na której ucierpi każdy.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - FireMedia - 04-04-2016 20:22
Na razie wyłączamy pustą ofertę ale czekajcie na informacje.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 05-04-2016 11:42
Ktoś tu mówi o tym, że dowiadujemy się jak zarabiają użytkownicy. W przypadku rtv, zauważcie, że ktoś sobie zrobił stronę, która prawdopodobnie wyłudza dane i potem z tych kont wysyła linki do tej grupy gdzie ktoś wprowadza w błąd tekstem i daje link do NORMALNEGO programu, my jako źródło wejścia mamy po prostu facebook bo na FB ten ktoś działa, chyba nie sądzicie, że siedzimy na FB i szukamy grup na których poukrywane są linki do naszych programów w dodatku poskracane różnymi skracaczami.
Zawsze się przyjmuje, że użytkownik nie łamie prawa i promuje zgodnie z nim, w przeciwnym wypadku każdy musiałby wypisywać krok po kroku jak zamierza promować i musiałby być na każdym kroku sprawdzany - co jest po prostu niemożliwe.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - matevos - 05-04-2016 16:36
@Kiljan Planujecie wdrożyć jakąś aplikacje na telefony na której można byłoby w szybki sposób sprawdzać statystyki na koncie firesub? Oraz rozumiem, że oferty CPA które się wyświetlają osobom zagranicy pochodzą z waszej sieci FireCPA?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - FireMedia - 05-04-2016 17:36
@[matevos], tak oferty które wyświetlają się osobom z zagranicy, pochodzą z naszej sieci FireCPA. Co do aplikacji na telefony, jak tylko skończymy obecnie zaplanowane rzeczy możemy zabrać się za tworzenie kolejnych udogodnień.
Pozdrawiam,
FireMedia
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - JustinTime - 07-04-2016 13:56
Witam, czy dacie radę zrobić program na coinsy do csgodouble? ponieważ csgocircle to szit i na tym nikt nie gra dodatkowo 250 tysiecy coinsów to za dużo kto uwierzy że za podanie nr sms dostaniemy 1000 zł...
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MartinS - 11-04-2016 15:03
Tak samo jak uwierzy w otrzymanie telewizora za 5000zł. Strona CSGODouble wygląda jak kupa, dlatego zdecydowaliśmy się zrobić program pod CSGOCirle, który promowany jest przez Izaka czyli Boga dzisiejszej gamingowo-csowej społeczności.
_______
Przypominamy!!
Wprowadzanie w błąd używając słów "ZA DARMO" "DARMOWE" "NIC NIE KOSZTUJE" "DARMOWA AKTYWACJA" oraz zaniżanie ceny itp. jest surowo karane. Najlepiej nie wspominać nic o kwocie lub mówić wg. cennika operatora. Ponadto wysyłanie SMS do przypadkowych osób informując, iż mają włączoną usługę subskrypcyjną i w celu weryfikacji są zmuszeni wysłać SMS o podwyższonej opłacie również jest nagradzane banem. O programach rządowych nie muszę już chyba wspominać.
Zarabiajcie z głową. Lepiej zarabiać 100zł dziennie robiąc to inteligentnie i długo niż wystrzelić z jakąś głupotą, która przyniesie nam w dwa dni 1000zł a razem z tym masę problemów. Bronimy was jak możemy, jednak przez waszą głupotę w przypadku zgłoszenia dalej niż do operatora/nas/agregatora nie będziemy mogli zdziałać zbyt wiele.
Powodzenia i rozsądku!
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 22-04-2016 15:06
UWAGA! kody dla wszystkich! FIRESUB06 6.50zł na 72h!
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Lanserek - 24-04-2016 07:53
Mam problem z programem ero STREFASEXLIVE.PL mianowicie z dodaniem do niego mp4 z moim filmem, wrzucałem ten film już chyba na 6 hostingów, wklejałem url i nie działa. Film jest w formacie mp4, nie wiem co mogę robić źle?
|