Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Bannersbroker.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: BannersBroker (/Forum-BannersBroker-323)
+---- Wątek: Bannersbroker.com (/Temat-Bannersbroker-com-50087)

RE: Bannersbroker.com - Verb22 - 01-02-2013 18:17

ComboThe

Ja czekam od 1 stycznia. Niedostane dzisiaj bo mam ujemne konto. kurde mam szczęście..

RE: Bannersbroker.com - ComboThe - 01-02-2013 18:32

Informacje z dzisiejszego webinaru:

Cytat:1.Wypłaty na STP oraz Payza, były realizowane przez cały zeszły tydzień i będą realizowane także w przyszłym tygodniu. Przepraszamy za opóźnienia.

2.Informacja o problemach z kartami, wyświetlająca się na dashboardzie jest błędem systemowym nad którym pracuje dział IT.

3.Prosimy w miarę możliwości o zamawianie kart , zlecenie przelewu na kartę jest obecnie najszybszą metodą wypłacenia pieniędzy.

4.Wersja 2.9 jest obecnie w fazie testowej, jej uruchomienie powinno nastąpić do połowy lutego.

5.Problemy z otrzymaniem płatności występują również z racji zlecania przez użytkowników kilku wypłat na kartę dziennie. Przypominamy iż wypłaty na kartę należy zlecać co 7 dni.

6. Bilety w ramach „BB Word tour Manchester” są dostępne w zakładce „purchase”, cena biletu to 30 funtów. Szczegóły wydarzenia na stronie http://www.thebbtour.com/

RE: Bannersbroker.com - Verb22 - 02-02-2013 00:28

no i sie stalo. Nie można wyplacić na payze ani stp. Co muszę im wyslać? Może być umowa bankowa/ksiązczeka wojskowa/paszport skan ?

RE: Bannersbroker.com - twardy - 02-02-2013 01:03

od 1 lutego nie mozna wyplacac na payze i stp

teraz tylko karta

RE: Bannersbroker.com - Krampo - 02-02-2013 09:52

A wpłaty na procesory już doszły? Lada dzień chcę wejść w to z zestawem za 415$ ale chciałem przeczekać niepewny okres, jeśli wszystko wróciło w miarę do normy to proszę ponownie o oferty od sponsorów na PW. Dzięki

RE: Bannersbroker.com - insanemagik - 02-02-2013 10:08

@Krampo
Poszło PW

+
"Wypłaty na STP oraz Payza, były realizowane przez cały zeszły tydzień i będą realizowane także w przyszłym tygodniu. Przepraszamy za opóźnienia"

RE: Bannersbroker.com - ochlapus - 02-02-2013 11:07

Ja tam nadal nie otrzymałem wypłaty na STP, więc zalecam wstrzymać się, ale to tylko moja opiniaWink

RE: Bannersbroker.com - insanemagik - 02-02-2013 11:09

Przeczytałeś to co napisałem ?
""Wypłaty na STP oraz Payza, były realizowane przez cały zeszły tydzień i będą realizowane także w przyszłym tygodniu. Przepraszamy za opóźnienia" "

Tak czy siak poczekać można dla pewnościCool

RE: Bannersbroker.com - ochlapus - 02-02-2013 11:46

Przeczytałem, ale to już z 5 termin jest, więc jak nie zobaczę to nie uwierzęWink Przecież Ja nikomu nie bronie wchodzić, jak dostanę tą wypłatę, to już nigdy złego słowa na bb nie powiemBig Grin, bo wkład wróci do mnie a więc program będzie na plusCool

RE: Bannersbroker.com - Krampo - 02-02-2013 12:00

Poczekam aż wybuchnie na forum euforia związana z zasileniem kont bankowych Wink. Lepiej poczekać parę dni i stracić tylko czas niż wpłacić a potem być w czarnej ( | ) .
Mały offtopic.. działacie w czymś jeszcze oprócz BB. Ja od jakiegoś czasu w SureInv - 5% na dzień. Na razie działa i bez żadnych problemów wypłacam % codziennie na LR. Jak co to polecam spróbować choćby z jakąś małą wpłatą Wink