RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Bastion_Kastion - 02-01-2016 23:57
Firesub rządzi i bez kupowania konkurencji.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Max998 - 03-01-2016 13:03
Jak działa program wpisztu.pl?
Tzn. wiem, że ktoś wysyła SMS i wpisuje tam kod ale co dalej?
Chciałbym go wykorzystać bo jest fajny i prosty ale do np. uploadu plików chyba się nie nadaje.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - FireMedia - 03-01-2016 13:20
@[Max998] Jeśli chcesz uploadować pliki itp.
Najlepszym wyborem jest użycie programów rocket-host.eu oraz sharefiles.eu
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Max998 - 03-01-2016 13:23
Napiszę na PW o co mi dokładnie chodzi.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MartinS - 09-01-2016 18:04
Kolejna wasza propozycja programu dodana! Doładowanie portfela Steam
Troszkę się przeciągnęło z dodaniem, ale nie bez powodu. Naszemu programiście urodził się syn!
http://doladujsteam.pl
Zachęcamy do promowania!
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Max998 - 10-01-2016 20:57
Pozwolę sobie jeszcze tutaj się kogoś poradzić.
Korzystam od wczoraj, wpadły mi 2 leady i łącznie zarobiłem sumę 4,00zł. - fajnie się zaczyna ale..
Metodę zarobku jaką wybrałem to PREMIUM SMS.
W związku z tym przy guziku DOWNLOAD na stronie lepiej bym pisał np. ''Kosz SMS X,XX zł. + VAT'' czy nie pisał nic by wchodzili na tzw. ''partyzanta''?
Z jednej strony jak ktoś wejdzie to wie, że trzeba będzie wysłać SMS więc nie wchodzi na nieznane pole i wie co powinien zrobić z drugiej strony ktoś już na początku może się ''przestraszyć'' i nie wejść w link w ogóle. Dziś mam 29 wejść w linki i 1 leada wczoraj 9 wejść i też 1 lead (zacząłem późnym wieczorem).
Odp: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - jupp82 - 10-01-2016 22:11
A dziala dzis wszystko? Zwykle mam ok 50-60 wejsc z tego 4-6 ledow. W piatek i wczoraj przylozylem sie do promocji i jest 180 wejsc wczoraj i dzis juz kolo 200 a ledow ...1 szt. Ciekawe ze przez tydzien sie ludzie nabieraja sami a w weekend juz nie? Tak jakby Ktos kurek przykrecil....
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Czaq - 10-01-2016 22:40
No tak działa tydzień. Później dostają rozumu i nie wysyłają...
A może po prostu to zależy od szczęścia i niszy? Wzieliscie to pod uwagę?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - borutabsk - 10-01-2016 22:42
Jeśli ktoś czegoś naprawdę potrzebuje, czy tam na czymś mu zależy to wyśle tego esa bez większego problemu
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Max998 - 11-01-2016 12:51
Czaq - ja nie pisałem nic na temat moich niszy tylko, że w pierwszy dzień miałem od razu 9 wejść na koniec dnia i lead. Moje pytanie dotyczyło zupełnie czegoś innego niż jupp82.
borutabsk - niby tak, chomikuj itp. też podają koszty SMS żeby coś pobrać a nie każdy chyba ma tam konto.
Tak jak mówię, kiedy klikam przynajmniej wiem co mnie czeka a nie klikam i mam ''niespodziankę'' płatny SMS lub 5 ankiet. Dzisiaj póki co 10 wejść ale jak na razie cisza.
|