RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MartinS - 29-12-2015 23:43
Program "POBIERZ E-BOOKA" został dodany. Zachęcamy do promowania!
pobierzebooka.pl
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Assasinoo - 01-01-2016 22:22
Długo wyczekiwana ale w końcu powróciła i to ulepszona! Edytowalna pusta oferta już jest!
http://rejestrowanko.pl/ Zapraszamy do promocji!
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 01-01-2016 23:31
Kurcze do czego to doszło, użytkownicy nas wyręczają. Legion FireSub rośnie w siłę!
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - borutabsk - 02-01-2016 00:56
Niedługo zaczniemy ustalać sobie sami stawki. Legion FireSub rośnie w siłę!
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Bastion_Kastion - 02-01-2016 01:05
Czekam na bitwę z innymi legionami. Mam nadzieje że pokonalibyśmy ich!
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Assasinoo - 02-01-2016 01:29
(02-01-2016 01:05)Bastion_Kastion napisał(a): Czekam na bitwę z innymi legionami. Mam nadzieje że pokonalibyśmy ich!
Nie ma obecnie godnych rywali na bitwę, a pamiętaj, że leżących się nie kopie.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Dean Ambrose - 02-01-2016 07:56
Czy reklamy na waszych programach można jakoś wyłączyć? na programie doładowanie, trafiła mi się taka reklama (na ie akurat sprawdziłem), że zasłoniła okno, gdzie się wprowadza nr. telefonu..jest funkcja, żeby samemu sobie te reklamy wyłączyć?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 02-01-2016 12:12
(02-01-2016 07:56)Dean Ambrose napisał(a): Czy reklamy na waszych programach można jakoś wyłączyć? na programie doładowanie, trafiła mi się taka reklama (na ie akurat sprawdziłem), że zasłoniła okno, gdzie się wprowadza nr. telefonu..jest funkcja, żeby samemu sobie te reklamy wyłączyć?
Mógłbyś pokazać screena? Bo reklamy nigdzie nie nachodzą na żadną treść ani niczego nie zasłaniają, zawsze wyświetlają się standardowo więc nie ma możliwości, żeby jakaś coś zasłoniła
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MartinS - 02-01-2016 17:47
Kolejna propozycja zaakceptowana!
Tym razem "Doładowanie Steam".
Na dniach go dodamy
Zachęcamy do przesyłania propozycji oraz głosowania na te obecne.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - asiorek - 02-01-2016 23:55
A fs kiedy zrobi krok i wykupi jakiś serwis ?
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
|