RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Giorgios - 20-12-2015 21:14
Witam, chcę zarabiać na SMS Premium posiadam minimalne doświadczenie.. spam mnie nie interesuje mogę zarejestrować się z refa i oddać 50 % zysków np: zarobię 100 zł dla Ciebie oddaje 50 zł.
Jeśli ktoś coś to PW
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 20-12-2015 21:44
(20-12-2015 21:05)$Kamil$ napisał(a): Będą fraudy
Fraudy raczej są bez sensu bo takie leady będą cofane...
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - FireMedia - 24-12-2015 02:33
Od dzisiaj użytkownicy mają realny wpływ na nasz serwis !
Przedstawiamy funkcję samodzielnego dodawania programów przez użytkownika, od teraz inni użytkownicy mogą oceniać twój pomysł dodając "+" lub przeciwnie, klikając "-" by wyrazić swoją dezaprobatę.
Ponadto gdy tylko wydamy program zaakceptowany przez użytkowników, ten który był pomysłodawcą dostanie dodatkowo kupon który zwiększy jego zarobki przez określoną ilość czasu.
Tak więc, na co czekacie?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - WuJeKuBa - 24-12-2015 12:23
głosujcie na
Cytat: Zrobić szatę np, serwisu ShowUp, zachęcić opisem że jest możliwość podglądania transmisji prywatnych jako użytkownik ukryty, bez kupowania żetonów, szatę też mogę zrobić
i
Cytat: podobny program do sharefiles z tym, ze typowo pod ebooki, z miejscem na opis i zdjecie
Bo się te programy naprawdę przydadzą
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - alfonsPL - 24-12-2015 12:47
Moja propozycja:
Gra z nagrodą
Dowolna, prosta gra online (np. Snake 3D), po której ukończeniu (lub zdobyciu określonej liczby punktów) wyskakuje wylosowana nagroda i gateway z formularzem do jej odebrania.
Myślę, że to by była ciekawa odmiana tych nudnych jak dotąd programów z nagrodami typu Wygraj iPhon'a itd. Konwersja z pewnością wzrośnie
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MartinS - 24-12-2015 13:21
Program pod ebooki został zaproponowany przed dodaniem tej opcji. Jest w trakcie realizacji
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - WuJeKuBa - 24-12-2015 18:51
To super! Kiedy będzie można wiedzieć? Bo nie wiem czy zacząć promować jeszcze rocket host, czy jednak warto poczekać?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - mikiniki - 26-12-2015 06:58
Stronka padła :/
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Karewer - 26-12-2015 08:26
I nie działa do tej pory
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - mikiniki - 26-12-2015 08:29
Wszyscy śpią :/
|