RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Karewer - 08-11-2015 12:03
Doliczy w dniu rozsyłki, kiedy ofiara będzie miała już środki na koncie i nadal będzie zapisana do subkrypcji
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - hunterpl444 - 08-11-2015 14:12
(08-11-2015 11:30)Dean Ambrose napisał(a): Dzisiaj mój pierwszy dzień na firesubie, po przerzuceniu się z leadmore. I nie wiem czy coś jest nie tak ze zliczaniem leadów, czy mojemu targetowi nie odpowiada tutejszy wygląd programu, ale 10%, a niecały 1%, to spora różnica.
U góry ledmore, na dole firesub :/
To coś nie tak promujesz
u mnie nie schodzę z 10%
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MartinS - 08-11-2015 14:19
Dodaliśmy nowy program/konkurs - Wygraj Fallout 4! W ciągu dwóch dni dołączy do niego jeszcze Need For Speed.
Zachęcamy do promocji Za niecałe dwa tygodnie zasypiemy was dużą ilością programów. Więcej info wkrótce. Jeżeli chcecie się do tego przyczynić i sprawić, żeby było ich jeszcze więcej - piszcie swoje propozycje na [email protected]
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 08-11-2015 21:47
Skracacz oraz kategorie domen już becie!
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - rozekrr - 09-11-2015 13:50
Skracacz już dodany i FB go wykrywa.
Skróciłem link z programu domeną skraca.cf z maskowaniem i FB wykrył zamaskowany link programu, także niewypał...
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 09-11-2015 21:29
Z tego co testowałem u siebie to skracacz z maskowaniem działał w pełni należycie i domena nie była wykrywana, jesteś pewien, że zrobiłeś wszystko dobrze?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - rozekrr - 10-11-2015 13:22
Tak, dodałem link z programu, zamaskowałem i raz dodałem skrócony link na FB, ten natomiast wykrył ukrytą domenę z programu...
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - NARA - 11-11-2015 11:02
Witam wszystkich poszukuje mentora który wprowadzi mnie w firesub a w zamian zarejestruje się z refa. Nie rozumiem zachowana administracji ponieważ wczoraj założyłem wątek że poszukuje mentora ale admin od razu go przeniósł do kosza a przecież jest tych wątków dużo w tym dziale które nie są przeniesione do kosza
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Awartis - 11-11-2015 19:07
Jeżeli nie zmieniłem wszystkich linków z Sharefiles z v1 z premium sms na te z v2, to wszystkie te leady przepadły?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Assasinoo - 11-11-2015 19:53
Z tego co wiem to jedyne co może przepaść to nazwa pliku, będzie wtedy ta podstawowa, ale nic nie powinno przepaść w postaci leadów.
|