RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - ASTONEQ - 31-10-2015 19:45
Program już jest na beta firesub
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - DawidFB - 31-10-2015 20:03
Tylko jak klikam w program to wywala: Błąd! Nie można załadować edytora. Spróbuj ponownie. :/
ed. już śmiga tylko co jakiś czas bez powodu mnie wylogowywuje :/
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - ASTONEQ - 31-10-2015 20:10
Pewnie wylogowywuje bo jesteś na firesub i beta firesub zalogowany jednocześnie
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - fusek - 31-10-2015 20:16
jednak del. ale muli strasznie;/
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Karewer - 02-11-2015 12:42
Zaczynają wpadać zaległe leady z soboty
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 02-11-2015 15:42
Tak, suby już działają, powoli wszystko spływa, do jutra wszystko będzie już na waszych kontach.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - explrlz - 02-11-2015 16:22
Można wracać do promowania?
Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Karewer - 02-11-2015 17:10
Nic nie stoi na przeszkodzie
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Pentagon - 04-11-2015 11:00
kijan zrób cos na wacha dzsiaj boks
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - light - 04-11-2015 21:31
Witam wszystkich serdecznie !
Takie zasadnicze pytanie, czy ktoś mnie w ogóle pamięta z subskrypcji SMS, któryś z użytkowników ?
Trochę mi się zamilkło, dokładnie od Lipiec/Sierpnień 2015 do teraz, od tamtego czasu nie przesiadywałem praktycznie na zarabianiu przez internet, korzystałem z tego co uzbierało mi się, trochę żal ale powodem moim było rozpoczęcie kuracji antybiotykiem, który wywołał u mnie straszne lenictwo z tego powodu iż w praktycznie mi się przy komputerze nie chciało przesiadywać, tylko w wakacje zakupiłem laptopa do prac nad subskrypcjami, można powiedzieć, iż odrobiłem laptopa i nadal mnie pochłonęło lennictwo ...
Kurację rozpocząłem dokładnie od Maja, kończę dopiero jutro, to prawie 6 miesięcy... nareszcie kończę mówiąc ! Z tego co mi wiadomo to antybiotyk po zaprzestaniu utrzymuję się w organizmie różnie, jedni mają 2 tygodnie, inni tydzień a inni miesiąc, zobaczymy jak to ze mną będzie. Dlaczego to piszę, bo chciałem poinformować iż ponownie chcę wrócić na scenę firesubowską, to jest moja aktualna praca, potrzebuję jakieś mobilizacji, nowych pomysłów. Jeżeli mi to osobiście nie wyjdzie, pfu, pfu, oczywiście musi wyjść to będę zadowolony, a jeżeli nie to czeka mnie chyba emigracja z naszego kraju... Wolałbym aby mi wyszło to zarabianie i żebym był zadowolony razem z Wami. Serdecznie pozdrawiam Firesubowicze Was gorąco. Do zobaczenia !
|