RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Karewer - 21-10-2015 21:18
Dzisiaj jest rozsyłka i z pewnością są większe opóźnienia i leady będą spływać. Napisz do Kiljana PW, to się dowiesz, co jest grane, czy wszystko w porządku.
PS. Proponuję porównywać serwisy przy takiej samej lub podobnej ilości UU, bo takie porównanie jest delikatnie pisząc - z dupy
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - lorkos - 22-10-2015 21:57
minely 24h od zlecenia ekspresowej a dalej nie zostala zlecona ? cos sie zmienilo? Ostatni rok wspolpracowalam z konkurencja i nie jestem juz na bieżąco w firesubie
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Assasinoo - 22-10-2015 22:14
(22-10-2015 21:57)lorkos napisał(a): minely 24h od zlecenia ekspresowej a dalej nie zostala zlecona ? cos sie zmienilo? Ostatni rok wspolpracowalam z konkurencja i nie jestem juz na bieżąco w firesubie
No to sobie sama odpowiedziałaś, dlaczego nie dostaniesz ekspresowo wypłaty: "Ostatni rok wspolpracowalam z konkurencja i nie jestem juz na bieżąco w firesubie"
A tak serio to najlepiej odezwij się do Artura na GG lub maila, ponieważ on jest odpowiedzialny za wypłaty.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Karewer - 23-10-2015 00:49
@[lorkos]
Zadałeś nie potrzebne pytanie tak na prawdę, bo wystarczy cofnąć się kilka stron wstecz, albo zerknąć do FAQ na stronie i mamy odpowiedź. Zawsze jak wypłacam na początku tygodnia, to wychodzi nawet i po godzince wypłata, a w środku, to przeważnie na drugi dzień jest już wypłacona, ale należy pamiętać, że ekspresowe wypłaty wychodzą do 48 godzin. Te, które są wypłacane wcześniej, to są tylko i wyłącznie Artura gestem dobrej woli w naszą stronę.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Arko021 - 23-10-2015 19:55
Cześć, poszukuje jakiegos serwisu który skraca i maskuje linki z FireSub, macie cos?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Karewer - 23-10-2015 20:00
Dziś najbardziej polecaną opcją jest postawienie skracacza na własnej domenie.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 23-10-2015 20:02
(23-10-2015 20:00)Karewer napisał(a): Dziś najbardziej polecaną opcją jest postawienie skracacza na własnej domenie.
Jeszcze chwilka i u nas będzie tego pełno
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Arko021 - 23-10-2015 20:05
(23-10-2015 20:00)Karewer napisał(a): Dziś najbardziej polecaną opcją jest postawienie skracacza na własnej domenie.
Nietety az tak zdolny nie jestem ^^
nic nie znacie ? czy nie chcecie polecić?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - rekki - 24-10-2015 20:49
Jaką opcję trzeba wybrać, aby zgarniać leady TYLKO z krajów innych, niż Polska? Czy to obojętne?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Puciek - 24-10-2015 21:24
Nie ma dzisiaj przypadkiem problemów z naliczaniem leadów na sms premium?
|