![]() |
Poradnik Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego (/Temat-Pisanie-tekstow-prosty-i-skuteczny-zarobek-dla-kazdego-99033) |
RE: Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego - wiosna2015 - 30-04-2015 14:16 Rejestracja z refa zrobiona, tekst próbny poszedł choć dziwne, że dostałem kategorię, której nie zaznaczyłem jako swojej docelowej. Ale zobaczymy jak go ocenią i co z tego będzie. RE: Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego - zjadamkredki - 30-04-2015 14:24 Kategorię możesz sobie zmieniać odświeżając stronę ![]() RE: Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego - haitanka - 04-05-2015 15:54 Też dziś wysłałam tekst próbny. Jakie jest prawdopodobieństwo, że załapię się do tego programu? RE: Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego - KarmazynowyPirat - 04-05-2015 17:46 jeśli posiadasz choć minimum inteligencji to około 100% ![]() EDIT: wypłaty raz w miesiącu czy kiedy chcę? Ile się czeka na wypłatę? RE: Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego - krzywho - 05-05-2015 11:28 wypłacasz kiedy chcesz po uzbieraniu min. 100 pkt. na wypłaty się czeka do dwóch tygodni ![]() RE: Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego - KarmazynowyPirat - 05-05-2015 12:07 a wypłaty nie sa przypadkiem 10. dnia każdego miesiąca? RE: Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego - poczmail - 05-05-2015 16:54 Info z ich regulaminu: Autor może zażądać wypłaty klikając przycisk "Wypłać" po osiągnięciu minimum do wypłaty. Administrator w ciągu 14 dni wypłaca Autorowi wynagrodzenie za udzieloną licencją po odjęciu prowizji Serwisu oraz pomniejszeniu jej o zaliczkę na podatek dochodowy, obliczoną zgodnie z obowiązującymi przepisami. Minimum wypłaty to 100 złotych (punktów). RE: Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego - dyzia - 08-05-2015 10:25 Skoro o wypłatach mowa to ponawiam pytania: czy ktoś ją już dostał? RE: Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego - krzywho - 10-05-2015 18:09 7 wypłaconych i 8 w toku ![]() RE: Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego - Cuba - 13-05-2015 23:24 Jak wam idzie pisanie? Mi w końcu zaczęli oceniać te teksty i jak na razie ładna średnia 5, 50 z 8 ocen. Przez chwile nawet był max i trochę grosza dodatkowo wpadło ![]() Na razie mam koło 40 złotych, bo ostatnio trochę przystopowałem. Ogólnie polecam. Tekstów naprawdę sporo, jest w czym wybierać. |