![]() |
STREFA KLIKÓW - nowy polski bux - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: STREFA KLIKÓW - nowy polski bux (/Temat-STREFA-KLIKOW-nowy-polski-bux-93357) |
RE: STREFA KLIKÓW - nowy polski bux - pepe67 - 24-07-2014 15:37 (24-07-2014 13:57)sbgorka napisał(a): Kolejne 500 rr na pokladzie. Dzisiaj z 1100 rr 2128 klikow:)srednia za klik jak do tej pory 0,016 Jaki typ konta? RR kupujesz z reinwestycji, czy sam inwestowałeś taką sumkę? RE: STREFA KLIKÓW - nowy polski bux - sbgorka - 24-07-2014 15:38 Cyber, sam inwestowalem RE: STREFA KLIKÓW - nowy polski bux - sbgorka - 24-07-2014 21:05 Dowód dzisiejszej wypłaty, 1h i na PP ![]() ![]() ![]() ![]() RE: STREFA KLIKÓW - nowy polski bux - mks22 - 24-07-2014 21:14 Nie jestem w tym serwisie, ale pewnie łatwo po ostatnich doświadczeniach z buxami prorokować, co do przyszłości tego buxa. Padnie szybko, jeśli są wysokie wartości reklam, dobre premie, promocje i zarabia większość użytkowników bez potrzeby jakiejś strategii. Nie wiem, czy tak jest, bo nie zapisałem się póki co. Serwis musi po prostu zarabiać na siebie. Brakowało tego zarówno w Ojooo jak i serwisach zarządzanych przez Pampersa. RE: STREFA KLIKÓW - nowy polski bux - sbgorka - 24-07-2014 21:20 Mysle, ze jak beda kontrolowac rownowage przychod, rozchod to damy rade ![]() RE: STREFA KLIKÓW - nowy polski bux - mks22 - 24-07-2014 21:25 Jeśli będą zarabiać w długiej perspektywie to się utrzymają ![]() RE: STREFA KLIKÓW - nowy polski bux - sbgorka - 24-07-2014 21:27 Mysle, ze sa rozsadni ![]() ![]() Ktos wie czy mozna zarzadzac kontem przez tel? Bez klikania w reklamy. RE: STREFA KLIKÓW - nowy polski bux - pepe67 - 24-07-2014 21:59 (24-07-2014 21:25)mks22 napisał(a): Jeśli będą zarabiać w długiej perspektywie to się utrzymają Gdzieś na początku tego tematu Pani Magda z supportu informowała, że administrator (czy tam inwestor) jest przygotowany na dokładanie do serwisu w początkowym etapie. Nie wiem, czy ten etap nie jest już zakończony, ale byliśmy zapewniani, że jest to projekt długoterminowy i przemyślany ![]() RE: STREFA KLIKÓW - nowy polski bux - Magdalenek - 25-07-2014 09:13 Witajcie, Proszę mi uwierzyć, że naprawdę wiemy co robimy i mamy długofalową strategię. Informowałam również, że Strefa nie bazuje na przychodach od użytkowników lecz na przychodach od zewnętrznych kontrahentów. Obecnie przychody wewnętrzne to jakieś 30 % całości a więc stabilność finansową mamy a co najlepsze, planowaliśmy kilka miesięcy dokładać do interesu natomiast bywają dni, że Strefa przynosi już zysk. Zachęcam również do odwiedzenia strony na forum, gdzie codziennie informuję o aktualnej kondycji Strefy: http://www.strefaklikow.com/?x=forum&fid=1&sid=2&tid=129 Domyślam się, że możecie traktować moje wypowiedzi jako nieobiektywne dyrdymały i rozumiem absolutnie Wasze obawy. RE: STREFA KLIKÓW - nowy polski bux - sbgorka - 25-07-2014 09:28 @Magdalenek, czy mozemy zarzadzac kontemz telefonu? Oprocz klikania reklam oczywiscie. |