Podsumowanie Forumowy Restock - Zarabiam.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-2) +--- Wątek: Podsumowanie Forumowy Restock - Zarabiam.com (/Temat-Podsumowanie-Forumowy-Restock-Zarabiam-com-88393) |
RE: Podsumowanie Forumowy Restock - Zarabiam.com - Admin - 27-05-2014 14:09 14 maja dostałem zapytanie od astrocash odnośnie osób, które nie podały pełnego adresu, poinformowałem że to od nich zależy co z takimi zamówieniami zrobią i czy na poczcie ewentualnie im takie wysyłki przyjmą. Napisałem do nich po raz kolejny. RE: Podsumowanie Forumowy Restock - Zarabiam.com - sheko12 - 27-05-2014 14:15 Do końca miesiąca czekamy ale w 80% wątpie w to.... RE: Podsumowanie Forumowy Restock - Zarabiam.com - AstroCash.org - 28-05-2014 21:03 Kubek sponsorowany przez AstroCash.org: - Przemyśl, Li***icka - OSOBA PODAŁA TYLKO ADRES, BRAK IMIONA I NAZWISKA, - Ma****ewo, Lipno - OSOBA PODAŁA TYLKO ADRES, BRAK IMIONA I NAZWISKA, Kubek AstroCash + Beta Testy v2: - [email protected] - OSOBA NIE PODAŁA ADRESU WRAZ Z DANYMI OSOBOWYMI !!! Pendrive Goodram Piccolo 8GB: - Zabrze, Do***owa - OSOBA PODAŁA TYLKO ADRES, BRAK IMIONA I NAZWISKA, - Wie***zowice, 56-200 Góra - OSOBA PODAŁA TYLKO ADRES, BRAK IMIONA I NAZWISKA, - Re***nta, Żyrardów - OSOBA PODAŁA TYLKO ADRES, BRAK IMIONA I NAZWISKA, Te osoby proszone są o uzupełnienia swoich danych. Na informacje czekam do końca tego tygodnia! Pozdrawiam! RE: Podsumowanie Forumowy Restock - Zarabiam.com - Fudal94 - 29-05-2014 08:39 Przemyśl wysłał PW RE: Podsumowanie Forumowy Restock - Zarabiam.com - sheko12 - 29-05-2014 16:46 Oszaleliście chyba.... juz dwa razy pisaliscie że dojdą kubki, dalej ich nie ma......... RE: Podsumowanie Forumowy Restock - Zarabiam.com - Roxi5017 - 30-05-2014 10:51 Więcej kropek nie dałeś rady napisać? Do mnie dzisiaj dotarł pendrive od Astro. Paczka/i zostały wczoraj nadane wg. mojego stempla na kopercie, a nie jakiś czas temu, nie dziwi mnie "prawdomówność" supportu AC RE: Podsumowanie Forumowy Restock - Zarabiam.com - sheko12 - 30-05-2014 15:39 Okej, do mnie też dostarł kubek RE: Podsumowanie Forumowy Restock - Zarabiam.com - aggankx - 30-05-2014 18:00 yop, i do mnie dotarło Wkrótce pewnie zarzucę fotką RE: Podsumowanie Forumowy Restock - Zarabiam.com - Hercik - 31-05-2014 10:18 Dotarł kubek od AstroCash RE: Podsumowanie Forumowy Restock - Zarabiam.com - lubiekeppa - 31-05-2014 16:58 Również kubek u mnie |