![]() |
NIEAKTUALNY Dziennik pracy PPA/Suby - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: NIEAKTUALNY Dziennik pracy PPA/Suby (/Temat-NIEAKTUALNY-Dziennik-pracy-PPA-Suby-86344) |
RE: Dziennik magika w PPA :) - kasiak - 20-04-2014 22:08 Majster nie rób takiego dziennika, ch88owo się to czyta,. RE: Dziennik magika w PPA :) - cord - 20-04-2014 22:14 jutro zarobisz 0$!! Nie no życzę Ci jak najwięcej może wpadnie Ci lead za milion XDD RE: Dziennik magika w PPA :) - ErgePL - 20-04-2014 22:21 No to jutro wracamy do starej formy dziennika, bez kombinowania. ![]() RE: Dziennik magika w PPA :) - ErgePL - 22-04-2014 01:48 DZIEŃ 56 [MIESIĄC 2]
Co udało mi się dzisiaj zarobić?
1.21$ [AstroCash]
Co dziś robiłem?
Zrobienie dwóch hacków. Dodanie dwóch postów na bloga. Zrobienie filmu promującego projektu X. Dodanie filmu dot. projektu X. Proooomowanie. Kwietniowy cel:
57.36$ / 100$ Liczba Nisz: 10
-----------------------------------------------------------------------------------------------------No i witam ponownie w skromnym dzienniczku! ![]() Wziąłem się ostro do roboty, leady wpadają codziennie i mam nadzieję, że... dziś też wpadnie z jeden lead! Tak, jest to wpis z poniedziałku bo mi się w pon. nie chciało go napisać to robię to we wtorek. Dziś normalnie będzie 57 dzień. Stówka coraz bliżej, a zostało 9 dni, jak nie przebiję 71$ to się ostro wkur*ie bo będzie to gorszy wynik niż miesiąc temu! ![]() Ale uda się na 100% przebić te 71$. ![]() Mam portal o Androidzie na cba.pl i zrobię wkrótce .pl Moim hobby też jest Android i za kase z internetów chciałbym mieć jakiś dobry start bo mam w przyszłości ogarnąć firmę, sklep jak i serwis GSM. ![]() Cały czas słucham jakiś składanek dubstepów, dam wam jedną którą obecnie słucham. Chce ktoś kupić kod LION na 100 MB za 40 groszy na PP? Pisać! ![]() No to obiecana składanka i... do dzisiaj! ![]() P.S: Nikt nie wygrywa konkursu, bo nikt nie podał kwoty wyższej niż 0, a to się nie liczy. No to zobaczymy kto wygra dzisiejszy konkursik, ile dziś zarobie? Piszcie, reput czeka! ![]() RE: Dziennik magika w PPA :) - ErgePL - 23-04-2014 23:37 DZIEŃ 58 [MIESIĄC 2]
Co udało mi się dzisiaj zarobić?
0$ [AstroCash]
Co dziś robiłem?
Strone o androidzie. Kwietniowy cel:
59.88$ / 100$ Liczba Nisz: 10
-----------------------------------------------------------------------------------------------------Nie pamiętam co robiłem we wtorek, ale wpadł jeden lead. Wyje*ało mi wszystkie subdomeny... No ku*wa jestem tak nieziemsko wkur*iony, że najchętniej rozpie*dolił bym całego kompa... Nie wiem jakim to kuźwa cudem, ale w piz*u wywaliło wszystko... ![]() ![]() ![]() ![]() Obecnie robię strone o Androidzie i może wkrótce się z wami podzielę linkiem do niej, ale nie wiem czy to zrobię... Nie mam sił do tego je*anego projektu X... No tyle godzin pracowałem, film nagrałem do tego, nie wiem o co ku*a chodzi, może jak zainstaluję wp od nowa czy coś i podepnę baze danych to będzie... Postaram się to poprawić z projektem X, a cel kwietniowy nie będzie zrealizowany, to jest pewne, ale cel na maj będzie 50$, tak wiem, że mały, ale wolę się cieszyć z małych sukcesów, a nie być zawiedziony. ![]() Brakuje mi tego optymizmu, niech ktoś coś napisze... ![]() Dobra, to na tyle i nawet dziennika mi się nie chciało aktualizować tak byłem wkur*iony... ![]() Czemu wszystkie sie musi spier*olić jak jest na cacy? ![]() I przepraszam za wulgaryzmy, ale wiecie o co chodzi... Do dzisiaj mam nadzieję. Dobra, już lepiej! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jedna subdomena odzyskana i ja głupi wyj*bałem baze danych która jest od drugiej subdomeny... ![]() Czemu? Bo nie miałem index.php w drugiej subdomenie i jakiej kolwiek bazy bym nie podpiął, strona sie nie odpali... To te bazy co nie działały wyje*ałem, a w tych była ta od drugiej... No kuźwa, nie wiem czemu, ale takiego pecha to jak kur*a dawno nie miałem... ![]() ![]() RE: Dziennik magika w PPA :) - szufliko - 24-04-2014 20:55 Tez mam strone o androidzie, tyle ze na darmowej platformie, ale obecnie dlugi czas nic tam nie robilem... Niezle sie wnerwiles, chociaz wiem jakie to wnerwuajace... RE: Dziennik magika w PPA :) - ErgePL - 25-04-2014 20:52 Dasz linka na P.W.? Chętnie sprawdze stronke. ![]() RE: Dziennik magika w PPA :) - szufliko - 25-04-2014 21:13 @up Linku nie chce podawac:/ aczkolwiek napisalem na pw ![]() RE: Dziennik magika w PPA :) - ErgePL - 26-04-2014 21:43 DZIEŃ 60 [MIESIĄC 2]
Co udało mi się zarobić?
4.86$ [AstroCash]
Co ogólnie robiłem?
Strone o androidzie. Kwietniowy cel:
64.80$ / 100$ Liczba Nisz: 10
-----------------------------------------------------------------------------------------------------Zostawiłem PPA strasznie, zaraz porobię kilka hacków, dodam filmy na yt i zacznę promowanie bo to zarabianie w końcu kur*a kiedyś musi ruszyć! Wczoraj 2.43 i dziś tyle samo, nic nowego. Dziś nic nie robiłem oprócz forum dla strony o androidzie bo od godziny 15 do godziny 20 nie miałem czasu na nic, bo jechałem (pakowałem się itd.) od babci do domu. Teraz mam trochę wolnego czasu, więc myszka w dłoń, więcej optymizmu i jedziemy z tym zarabianiem! ![]() Do jutra! Mam taką nadzieję... RE: Dziennik magika w PPA :) - ErgePL - 27-04-2014 00:50 O 1:36 wpadł lead za 1.13$, a pracuję dalej i to ostro. ![]() Mam nadzieję, że szykuje się złoty dzień! ![]() |