![]() |
Del - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Del (/Temat-Del-79445) |
RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - VIP - 22-11-2013 22:58 Dzięki za ten wywód ![]() Wczorajszy dzień był ostatnim dniem z takim jedzonkiem. Dzisiaj czuje że przekroczyłem swoje zapotrzebowanie, od 2 posiłku chodzę jak napompowana kulka która mam wrażenie zaraz wybuchnie i wypluje wszystko co dzisiaj zjadła ![]() Zapraszam potem na podsumowanie i Twoją odpowiedź ![]() RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - skr - 22-11-2013 23:05 Nie ma za co. Jesli masz jakies dokladne pytania to wal smialo, odpowiem. A co do najedzenia sie i bycia napelnionym. To nie oznacza, ze wyszedles ponad zapotrzebowanie bo to moze byc zludne. Np, zjem pizze ktora ma 1400kcal, a zjem 2 worki ryzu i jestem po tym ryzu bardziej najedzony a zjadlem tylko 700kcal, czyli polowe pizzy. Albo przez caly dzien nic nie zjesz pozniej sie najesz i myslisz no teraz to musiales duzo zjesc ![]() ![]() RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - VIP - 22-11-2013 23:16 Dobra, ide spać na pół godzinki, post się pojawi późno ![]() RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - DigiBraga - 23-11-2013 00:06 (22-11-2013 22:43)skr napisał(a): 1,5kg na 17dni to fajny wynik. Wystarczy 0.5kg na tydzien i jest naprawde zajebiscie. Z tego co widze co jesz to odrazu moge wywnioskowac, ze masz spory niedobor bialka. Bedziesz sie bardziej tluszczem zalewal niz szedl w miesnie jesli nie bedzie odpowiedniej ilosci bialka. 2 - 2.5g na 1kg masy ciala, wegle i tluszcze to jak wpadnie. Doloz twarog 250g codziennie, jajeczka, a jesli to nie wystarczy to zakup jakies najtansze bialko z sfd jest dobre. Odpusc bieganie i plywanie bo to tylko spowalnia Twoja masowke. Zeby zmasowac to musisz wyjsc powyzej swojego zapotrzebowania kalorycznego, a podczas cardio spalasz kcal i to spowalnia wszystko. Jesli jest sie endomorfikiem to mozna po treningu zrobic lekkie cardio, a z sylwetki wnioskuje, ze jestes ektomorfikiem, chociaz moge sie mylic bo to trudno okreslic, jesli nie ma sie rozbudowanej dobrze muskulatury i nie trzyma sie diety, cwiczy na silowni. Narazie niby jest ok, ale pozniej juz jest o wiele trudniej dlatego zachecam Cie do obliczenia swojego zapotrzebowania i liczenia kalorii. Waga wieczorna do niczego nie jest potrzebna Zdrowie - mówi ci coś to słowo? Zdrowa masa - zdrowe ciało... RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - VIP - 23-11-2013 06:35 Dzień: 18 Pozostało do realizacji celu: 103 dni Cel - PPA
Co dzisiaj zrobiłem by przybliżyć się do zrealizowania postawionego celu ? • Edycja widgetów na blogu • Edycja szablonu Yeah, mamy rekordzik, pf - nawet 2 ! ![]() Nowa dniówka oraz ilość leadów. Mam nadzieje że tak już będzie zazwyczaj ![]() Kod: Wejść na bloga: 847 Kod: Dzisiejszy zarobek: 5.56 $ Kod: Ogólny zarobek: 34.57 $ Kod: Do celu brakuje: 4813.36 $ ![]() ![]() Cel - WYGLĄD Co dzisiaj zrobiłem by przybliżyć się do zrealizowania postawionego celu ? • Godzina 11.00 - płatki owsiane z mlekiem + jajecznica z 4 jajek ( 2 całe i 2 bez żółtek ) + 2 plastry ananasa • Godzina 13.30 - ryż brązowy + pierś z kurczaka gotowana + warzywa gotowane ( brokuły + kalafior ) • Godzina 15.30 - ryż brązowy + pierś z kurczaka gotowana + warzywa gotowane ( brokuły + kalafior ) • Godzina 19.00 - ziemniaki + pierś z kurczaka gotowana + garść orzechów + 2 plastry ananasa • Godzina 23.00 - szprotki w sosie pomidorowym Masakra ! Taki pełny nie czułem się nigdy w swoim życiu. Jest to dopiero pierwszy dzień stosowania diety. Musze się do niej przywyczaić, ostatnie dwa posiłki to wcisnąłem na siłę ![]() Bardzo dużo czasu schodzi mi na przyrządzenie tego w kuchni. No ale ... trzeba przyspieszyć tempo i tyle. Pierwszy raz na wadze zobaczyłem że przekroczyła 76 kg ! Przez 3 tygodnie będę jadł to samo ![]() ![]() Kod: Waga poranna: 75.3 kg Kod: Waga wieczorna: 76.2 kg • Ćwiczenia które dzisiaj wykonałem: Jednodniowy odpoczynek przed siłownią ... Dzisiejszy wygląd sylwetki: ![]() Ja pierniczę, nastawiłem sobie budzik na 00;00 - wstałem o 1;00 i zaczalem pracować sobie na kompie. Nie ma to jak praca w nocy ze słuchawkami na uszach - coś pięknego ![]() Dobra, prawie 7 godzina ... trzeba iść się przespać trochę ![]() No i jeszcze fajny motywator na ćwiczenia dla Was ! Do potemm ![]() . . . [my-youtube width=425 height=344]http://www.youtube.com/watch?v=TxVMOvRZsWk[/my-youtube] RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - DigiBraga - 23-11-2013 12:03 Nie lepiej robić kurczaka na patelni bez tłuszczu? Moim zdaniem lepiej smakuje, ja sobie robie z pomidorami z puszki jako sos. Co do ryżu to smakuje ci ten brązowy? Mnie on obrzydza - polecam tobie basmati i jasminowy. Jakie orzechy szamiesz? I dlaczego tylko 2 zółtka? Przecież na masie jesteś to tłuszcze ci się przydadzą? RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - bolo9797 - 23-11-2013 12:10 Ja mam super sprzet do gotowania ![]() Co prawda zestaw kosztuje 5k ale naprawde warto ;p http://www.philipiak.pl/ Np patelnia ; -Nawet grama tluszczu przy robieniu miesa -Mieso nie przywiera do patelni -Nie przypala sie -Nie trzeba rozbijac miesa -Duza oszczednoscpradu , gazu(Wystarczy ze patelnie sie rozgrzeje , przykrywamy ja i odcinamy dostep od ciepla ) RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - elbowndg - 23-11-2013 13:56 Jak czytam co pisze kolega skr na temat diety to aż mi się serce kraja... Nie czytaj takich głupot i nie daj się ogłupiać. Dobijanie kalorii w MCDonaldzie? WTF? Brakuje Ci klaorii wypij kilka kieliszków porządnej oliwy w ciągu dnia albo dodawaj jej do wszytskiego co bedziesz jadł w ciągu dnia. Na samej oliwie jesteś w stanie dobić luźno 500 kalorii dziennie. I nie mówie tu o oliwie z biedronki za 12zł bo to jest pożal się Boże oliwa. Kup porządną butelkę w porządnym sklepie za 40zł starczy na troche czasu ale warto, kurczaka też na niej usmażysz, możesz kupić również smakową i zawsze **** dostanie troszke walorów smakowych, ja osobiscie kurczaka smażę na oliwie z czosnkiem i chili i serdecznie polecam ![]() RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - DigiBraga - 23-11-2013 14:03 (23-11-2013 13:56)elbowndg napisał(a): Jak czytam co pisze kolega skr na temat diety to aż mi się serce kraja... Jak już smażyć to na oleju kokosowym. A kalorie można dobijać orzechami - smaczniejsze ![]() RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - Sh4ker - 23-11-2013 17:02 O widzę już dzisiaj ładna dniówka, myślę czy by też znowu dziennika nie założyć. ![]() |