Poradnik Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! (/Temat-Afiliant-com-nie-trzeba-miec-strony-www-zeby-zarabiac-70531) |
RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - pawelos377 - 14-08-2013 06:35 Jeszcze jedno pytanie : podatki rozliczają za nas czy trzeba samemu to zrobić? RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - hertia - 15-08-2013 06:47 raczej samemu RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - pixel21 - 15-08-2013 08:00 a mam pytanie jako iż jestem niepełnoletni to który zestaw papierów musiał bym im dostarczyć <wiem że dodatkowo też zgoda rodziców ale które formularze wybrać 1,2,3,4 ? > 1. Wydawca prowadzący działalność gospodarczą i będący podatnikiem VAT. zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej albo odpis aktualny z rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego, decyzja w sprawie nadania numeru identyfikacji podatkowej (NIP), zaświadczenie o numerze identyfikacyjnym REGON, potwierdzenie zarejestrowania podmiotu jako podatnika VAT, w przypadku spółki cywilnej dodatkowo – umowa spółki cywilnej wraz ze wszystkimi ewentualnymi uchwałami wspólników w przedmiocie zasad reprezentacji spółki cywilnej oraz prowadzenia jej spraw 2. Wydawca prowadzący działalność gospodarczą i nie będący podatnikiem VAT. zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej albo odpis aktualny z rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego, decyzja w sprawie nadania numeru identyfikacji podatkowej (NIP), zaświadczenie o numerze identyfikacyjnym REGON, obowiązek powiadomienia Afilianta o okoliczności braku rejestracji VAT, w przypadku spółki cywilnej dodatkowo – umowa spółki cywilnej wraz ze wszystkimi ewentualnymi uchwałami wspólników w przedmiocie zasad reprezentacji spółki cywilnej oraz prowadzenia jej spraw 3. Wydawca nie prowadzący działalności gospodarczej i nie będący podatnikiem VAT. kopia dowodu osobistego, oświadczenie o nieprowadzeniu działalności gospodarczej (pobierz) oświadczenia o nie posiadaniu statusu podatnika podatku od towarów i usług (pobierz) 4. Wydawca nie prowadzący działalności gospodarczej i będący podatnikiem VAT. kopia dowodu osobistego, oświadczenie o nieprowadzeniu działalności gospodarczej potwierdzenie zarejestrowania podmiotu jako podatnika VAT. RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - pr3tor - 15-08-2013 11:44 też podepnę się do tego tematu. Jak wygląda sprawa z podatkiem? Nie posiadam żadnej działalności gospodarczej. Co trzeba gdzie wypełniać? jeśli chodzi o sprawy papierkowe to jestem zielony RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - prololex - 15-08-2013 18:42 Z rekordu 6 zł na 50 zł , wow :-D , dopiero dziś zobaczyłem Program: Alior Sync Id transakcji: 8/12/13 13:39 Rodzaj transakcji: lead Data zamówienia: 2013-08-13 14:37:46 Kwota prowizji: 50.00 zł RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - hertia - 16-08-2013 06:07 Ja tak samo zieleń aż bije po oczach;/ nie ma kogoś obeznanego na tym forum? Gratulacje prololex tylko obawiam się że te prowizje mogą przepaść bo właściciel konta musi wykonać przelew czy coś dokładnie niewiem? RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - prololex - 16-08-2013 06:19 Oby nie , a o tej papierkowej robocie strach myśleć . RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - hertia - 16-08-2013 06:30 No i ostatnio zauważyłem że jeśli chodzi o ledy może nie być tak kolorowo status liczba suma oczekująca 42.00 28,80 odrzucona 4 6,40 w sumie nie jest to dziwne podasz swój numer w necie i przez miesiąc masz prenumeratę ankiety 7dni darmo a reszta dni to wysysanie salda na koncie;p RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - Nupek369 - 16-08-2013 16:35 Zainteresował mnie ten program, ale tak samo jak osoby wyżej mam problem z tymi papierami... Dwie pierwsze opcje na pewno odpadają bo nie prowadzę DG, ale nie mam pojęcia czy jestem podatnikiem Vat czy nie. Grzebię w internecie, ale mało co z tego rozumiem Jeśli to coś pomoże, to niedawno skończyłem 18 lat i wciąż uczę się w LO. Mam nadzieję, że ktoś objaśni nam dokładnie o co chodzi z tymi papierami RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - surfer0700 - 16-08-2013 17:17 Próbował ktoś już szukać jakichś dziur w programach? |