![]() |
Darmowy długopis z własnym logo+podkładka pod mysz i kalendarz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Darmowy długopis z własnym logo+podkładka pod mysz i kalendarz (/Temat-Darmowy-dlugopis-z-wlasnym-logo-podkladka-pod-mysz-i-kalendarz-67907) |
RE: Darmowy długopis z własnym logo+podkładka pod mysz i kalendarz - kankosek - 08-02-2014 14:48 Ja zamówiłem dość dawno (początek grudnia) i nadal nic. RE: Darmowy długopis z własnym logo+podkładka pod mysz i kalendarz - Prosiaczeq - 08-02-2014 15:12 Ja tak samo. RE: Darmowy długopis z własnym logo+podkładka pod mysz i kalendarz - GacekGuy - 13-02-2014 20:43 Strasznie długo szło Ale tylko dostałem długopis ![]() Ale Zawsze cóś ![]() RE: Darmowy długopis z własnym logo+podkładka pod mysz i kalendarz - krislp - 14-02-2014 17:43 Dostałem tylko długopis. Czekałem około miesiąca. Pozdro ![]() RE: Darmowy długopis z własnym logo+podkładka pod mysz i kalendarz - adiseq - 28-02-2014 12:58 Do mnie przyszło po tygodniu ![]() ![]() ![]() RE: Darmowy długopis z własnym logo+podkładka pod mysz i kalendarz - FrasicaPL - 01-03-2014 16:08 adiseq a kiedy zamawiales bo ja jakies 2 miechy temu i dalej nie doszlo ;/ RE: Darmowy długopis z własnym logo+podkładka pod mysz i kalendarz - karol9919 - 04-03-2014 16:27 Zamówiłem ze 2 mies. temu i też nic. Pozdro RE: Darmowy długopis z własnym logo+podkładka pod mysz i kalendarz - adiseq - 05-03-2014 12:35 Może nie przyszło z tego powodu że nie macie firmy. Pod formularzem jest informacja: Bezpłatne próbki długopisów wysyłamy tylko do firm! Wszystkie pozostałe zamówienia będą ignorowane. Tak jak pisałem w moim wypadku poszło to sprawnie w ok. tygodnia od wypełnienia formularza ![]() RE: Darmowy długopis z własnym logo+podkładka pod mysz i kalendarz - mateyek24 - 05-03-2014 20:05 Na jakiej podstawie sprawdzą czy ma się firmę, skoro podajemy tylko imię, nazwisko, e-mail, adres, telefon. Nigdzie nie trzeba podawać NIPu, ani nawet nazwy firmy. Zamówiłem wczoraj, zobaczymy, może przyjdzie ![]() RE: Darmowy długopis z własnym logo+podkładka pod mysz i kalendarz - adiseq - 06-03-2014 10:13 Cytat:Na jakiej podstawie sprawdzą czy ma się firmę, skoro podajemy tylko imię, nazwisko, e-mail, adres, telefon. Nigdzie nie trzeba podawać NIPu, ani nawet nazwy firmy.Na podstawie logo firmy ![]() |