Zrzutki na typy bukmacherskie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zrzutki na typy bukmacherskie (/Temat-Zrzutki-na-typy-bukmacherskie-66680) |
RE: Zrzutki na typy bukmacherskie - whysoserious - 02-04-2013 13:13 Ze względu na hmm... charakter "zrzucania się" jest po prostu niewskazane, żeby zbytnio mnożyć ilośc osób. Dlatego 2 osoby to za mało ale już np 20 - za dużo, bo celem nie jest tylko zmniejszenie wysokości składki. Jak ktoś potrzebuje, żeby mu wytłumaczyć "dlaczego" to znaczy, że nie powinien być w takiej grupie. RE: Zrzutki na typy bukmacherskie - Mksuzi - 02-04-2013 13:32 SZCZYT HIPOKRYZJI ZOSTAŁ DZIŚ PO PROSTU PRZEŁAMANY. GDZIE SIĘ TACY LUDZIE RODZĄ.... Nie będę tego nawet komentował - zapoznajcie się ze screenami (porobione co by sprawca nie edytował treści wpisów). Sami oceńcie tego człowieka... 1. WIADOMOŚĆ NA PW. 2. MOJA ODPOWIEDŹ ( w cytatach) + jego. 3. JEGO SŁOWA I TO W TYM TEMACIE, DOTYCZĄCE ZRZUTEK NA TYPY. 4. NA KONIEC BŁYSK INTELIGENCJI + TOTALNY KRETYNIZM (PW) Użytkownika pozostawiam wam do oceny moi mili. Nie wpuszczę do naszej społeczności osoby z problemami zdrowotnymi głowy. Pozdrawiam, Mksuzi RE: Zrzutki na typy bukmacherskie - GrzesiX - 02-04-2013 14:37 Hahahahaha 2 Cytat:otworz google i poczytaj sobie o platnych typach wszedzie doczytasz sie ze to oszustwo sciema albo maja ukryte regulaminy w ktoreych nie ponosza odpowiedzialnosci za swoje typy oraz za stracone pieniadze. probuj az zbankrutujesz potem wspomnisz moje slowa Cytat:nie chce mi sie pisac bo rozmieszaja mnie platne typy Dziękuję za uwagę. RE: Zrzutki na typy bukmacherskie - siergej - 02-04-2013 18:02 Jak tam idą pracę nad zbiórką? Mam nadzieje, że już jutro będziemy mieli dostęp do tego gracza. Niespodzianka od whysoserious nadal aktualna ? RE: Zrzutki na typy bukmacherskie - Mksuzi - 02-04-2013 19:01 Zbiórka zakończona, od jutra wysyłam typki Niestety niespodzianka dotycząca typów, okazało się nie wypałem po przez pewne niedopatrzenie, ale nie będę tutaj o tym pisał. Whysoserious postanowił, jednak nagrodzić członków naszej społeczności zrzutkowej kilkoma voucherami do bet-at-home. Kto ma konto w tym buku, niech wali do niego RE: Zrzutki na typy bukmacherskie - siergej - 02-04-2013 19:15 (02-04-2013 19:01)Mksuzi napisał(a): Zbiórka zakończona, od jutra wysyłam typki I tak ma być . RE: Zrzutki na typy bukmacherskie - qlfon - 02-04-2013 21:33 witam dopiero trafilem na wasz temat, chcialbym sie przylaczyc ale widze ze sie spoznilem o jeden dzien bo jak rozumiem szansa na przylaczenie sie jest z kolejnym miesiacem, to jesli byloby miejsce prosze o info RE: Zrzutki na typy bukmacherskie - Mksuzi - 02-04-2013 21:55 Przed chwilą jeden z użytkowników napisał mi, że się wycofuje, dlatego miejscówka się zwolniła. Informację zaraz wyślę na priv. RE: Zrzutki na typy bukmacherskie - qlfon - 02-04-2013 22:02 ok czekam RE: Zrzutki na typy bukmacherskie - siergej - 03-04-2013 14:01 Dziwne, że nasz typer wybrał akurat to spotkanie z LM pod over. Przemyśle, czy grać to czy nie. Mksuzi, wiesz może, czy będą dzisiaj typy z baseballa? |